Nemme og billige ideer til jule snacks

Find gode tips og tricks til julen

Annonce

Klokken slår 13 slag, og tiden går. Vinteren står på spring, og lige så gør julen. Selvom der stadig går et par måneder endnu, er det ofte en god idé at være tidligt ude med juleovervejelserne. Om du er en af dem, som der ikke kan vente til julen, og allerede nu går i gang med at fejre, eller hvis du er en af dem, som har brug for tidlig planlægning, kan du i denne artikel finde gode tips og tricks til julen.

Nemme, gode og klassiske julesnacks

Noget vi alle elsker ved julen, er den usagte regel om, at søde sager ikke kun er til weekenden. Julen går hånd i hånd med et utal af søde sager. En klassiske jule snack, som er forholdsvis billig at lave er marcipanbrød. Til marcipanbrød skal man kun bruge nougat og marcipan, og så kan pifte op med nødder. Ved siden af marcipanbrød, er der de traditionelle æbleskiver. Æbleskiver kræver ikke mange ingredienser, og man kan pifte dem op, ved at lave forskellige varianter af dem. Der er også de nemme peanutbutter balls, som kun kræver peanutbutter, flormelis, smør og chokolade. Den sidste julesnack, som er nødvendig for julen, er skønne bagværk og julesmåkager. Man kan både lave de klassiske klejner, de krydrede pebernødder, brunkager eller måske finskbrød. Småkager indeholder ofte enkelte ingredienser, og er derfor både en nem julesnacks og også en billig julesnack. Ved en hurtigt google søgning på ”julesmåkager”, kan du finde et virvar af opskrifter.

Her kan du spare over julen

Julen er en dyr måned. Den er dyr i transport, fra den ene julefrokost til den anden, den er dyr i gaver, og den er dyr i mad. Dog er der tips at hente, til hvordan du kan spare over julen. Er du bruger af offentlig transport, og tager du toget rundt til de mange julefrokoster, kan du allerede nu, finde billige orange billetter. Med orange billetter, sparer du en stor procentdel af togbillettens originale pris. I forhold til julegaver, er der mange penge at spare hvis du shopper dine julegaver til Black Friday. Er du en haj til økonomi, kan du overveje om du kan tjene penge til julegaver, ved at investere, og på længere sigt tjene penge på at køb kryptovaluta? Skulle du være interesseret, kan du læse mere om crypto brokers her. Investerede man 200 kr. i Bitcoins i år 2009, ville man i dag have 900 millioner, hvilket viser hvor mange penge man kan tjene i kryptovaluta.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close