Måltidskasse guide: De 5 mest populære måltidskasser

Ønsker du en nemmere hverdag, hvor du skal bruge mindre tid i køkkenet og mere samvær med din familie? Så kan måltidskasser være løsningen. Vi guider dig til de 10 mest populære måltidskasser på markedet.

Annonce

1. Kvikkassen fra Aarstiderne

Kvikkassen er uden tvivl den mest populære måltidskasse hos Aarstiderne. Du kan frit vælge, om måltiderne skal være til 1-5 personer og 3-5 dage. Typisk vil måltiderne tage 30 minutter at tilberede.

Den korte tilberedningstid er én af grundene til, hvorfor denne måltidskasse er så populær. Den er fyldt med varierende, lækre og velsmagende måltider, der kan nydes af børn og voksne.

Mere kød?

Der er mulighed for at tilføje ekstra kød og fisk, hvis du gerne vil have mere proteiner i dine måltider.

Denne måltidskasse er til dig, der gerne vil have god mad i en fart – uden at gå på kompromis med smagen, kvaliteten og økologien. Hver uge kan du følge med i, hvad ugens menu består af – og hvis du foretrækker én af de øvrige måltidskasser fra Aarstiderne, kan du nemt og enkelt skifte mellem dem.

Denne måltidskasse har fokus på at lette din hverdag og gøre madlavningen så nem som muligt for dig. Derfor kan du regne med den korte tilberedningstid – og hvis tilberedningstiden er længere på nogle dage, så skyldes det, at maden kan komme i ovnen og passe sig selv.

2. SkagenKassen fra Skagenfood

SkagenKassen er den foretrukne måltidskasse, når det kommer til Skagenfood måltidskasserne. Den tæller for 2-4 personer og kan nydes i enten 2 eller 3 dage. Tilberedningstiden tager cirka 30 minutter.

Skagenfood er særligt kendetegnet for den friske fisk. Derfor får du naturligvis 2 måltider med fisk, når du vælger SkagenKassen. Du kan regne med cirka 150 gram fisk per person, som suppleres med masser af gode og friske grøntsager.

Det er en oplagt måltidskasse til dig, der gerne vil indtage mere fisk i hverdagen.  Og her snakker vi fisk, der er så frisk og velsmagende, som den overhovedet kan blive.

Måltiderne er sunde, klassiske og spændende hver uge. Vælger du måltider til 3 dage, vil du få et Heat måltid med. Det består af en økologisk færdigret, som kan opvarmes på 15 minutter og er lavet fra bunden af huskokken hos Skagenfood.

Skagenfood kører jævnligt med gode kampagner, hvor du enten kan få tilbud på din måltidskasse eller få gratis frisk fisk med i din levering af din måltidskasse. Find de aktuelle tilbud hos Måltidskasser Online.

3. Family Feast fra Simple Feast

Family Feast er en skøn måltidskasse, som Simple Feast tilbyder. Den kan vælges til 2-3 personer eller 3-4 personer til 3 dage. Du kan selv bestemme, om det skal være vegetariske eller veganske måltider.

Family Feast består af børnevenlige livretter. Det hele er økologisk og med fokus på smag, kvalitet og klimaet.

Det vil sige…

Livretterne byder typisk på pita, bolognese, pizza, burger, gul karry og lignende velkendte retter, som falder i god jord hos børnene. Det er særligt genkendeligheden og smagsoplevelsen, der vægtes højt i denne måltidskasse.

Alle måltiderne er nemme at tilberede og kan serveres på blot 10 minutter. Det hele er tilberedt på forhånd, så du blot skal opvarme maden. Økologiske færdigretter, der gør din hverdagen meget nemmere.

Simple Feast er særdeles betaget af at gøre madoplevelsen så bæredygtig som muligt. Derfor lægger de stor vægt på, at emballagen skal være så miljøvenlig som muligt, så den kan genbruges og sorteres ordentligt i det danske affaldssystem.

Du vil ikke finde plastik blandt emballagen, men det meste vil bestå af cellulose (træfibre), der kan sorteres som pap. En klimavenlig måltidskasse hele vejen igennem.

4. Måltidskassen fra RetNemt

Du kan designe din egen måltidskasse med RetNemt. Der er en stor fleksibilitet og mulighed for medindflydelse på disse måltidskasser.

Det er helt op til dig, om du vil have basiskassen eller designe din egen måltidskasse. Basiskassen indeholder børnevenlige, sunde og varierende måltider, som du kan tilberede på 30 minutter.

Hvis du vil designe din egen måltidskasse, skal du tage stilling til, om du vil have få eller mange måltider, der enten er familievenlige, hurtige, økologiske eller sunde.

Som bonus…

Er der nogle ingredienser, som du ikke kan tåle eller kan lide, kan du nemt og enkelt vælge ingredienser fra, som du aldrig vil have i dine måltidskasser. Det kan eksempelvis være fisk, hvidt tilbehør, vegetarretter, svinekød eller skaldyr.

RetNemt måltidskasserne kan leveret til 2-6 personer og i 1-5 dage. Det bliver naturligvis leveret lige til din dør og indeholder alt, hvad du skal bruge for at lave lækre måltider for hele familien.

Når du får din første levering fra RetNemt, vil du ikke være i tvivl om, hvorfor de hedder, som de gør. Det ér bare så nemt, som det overhovedet kan blive. Derfor vil du også hurtigt opdage, at dine måltider leveres, således det er nemt for dig at pakke det ud og smide på køl.

Det hele er sorteret, så det bliver en nem og behageligt oplevelse for dig.

5. Måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad er mange familiers go-to måltidskasse, fordi du får leveret færdiglavede måltider, der tager max 20 minutter at tilberede.

Du kan vælge 1-5 kuverter til enten 3 eller 4 dage. Hver uge får du mulighed for at tilpasse ugens menu, hvor du kan udskifte op til 3 af måltiderne med alternativer.

På den måde sikrer du velsmagende måltider, der falder i hele familiens smag. Det er en oplagt måde at sikre sund og varieret mad, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten eller tiden med din familie.

Og det allerbedste?

Du behøver ikke engang en opskrift til måltiderne. SÅ nemt er det. Til din måltidskasse medfølger der måltiderne og en guide, hvor du trin-for-trin kan følge med i, hvad du skal gøre for at tilberede måltidet.

Kokkene hos Kokkens Hverdagsmad har kredset om maden, så du ikke er i tvivl om, at måltiderne er hjemmelavede og med fokus på smagsoplevelsen. Det er hverdagsmad, der smager godt og er nemt at lave i en travl hverdag.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close