Lav et sjovt forklæde med tryk til madlavning

Sponsoreret indhold:

Der findes efterhånden ikke det der ikke kan lade sig gøre med personaliserede ting. Førhen var det småting som kuglepenne med personlige tryk, men nu er det stort set alt der kan bestilles med tryk og man har derfor rig mulighed for at sætte et personligt præg på alt i hjemmet, hvad enten det er kaffekrus eller madlavningsforklæder.

Personlige ting der kan bruges i det daglige

Har du en lille kok derhjemme, der elsker at stå og lege med gastronomien og forkæle resten af husstanden med det endelige resultat, så er der ingen tvivl om at det måske er på tide at finde det perfekte forklæde til personen. Personligt forklæde med tryk har vist sig at hitte stort på bestillingslisterne og ikke mindst i hjemmene og det er der særlig god grund til.

Egentlig har man allerede sikret sig en win-win-situation når man får fundet en personlig gave til sine nærmeste men i stedet for at man skal samle på alverdens forskellige kaffekrus og kuglepenne med tryk, så er man nu skridtet nærmere til at få personaliseret ting man i den grad også vil kunne bruge i praksis derhjemme i dagligdagen.

Få smilet frem på læben med personlige tekster og billeder

Personlige ting gør det lidt hyggeligere at gøre det man har tænkt sig at gå i gang med og så skader det vel ikke at man tvinger de nærmeste til at skænke én en lille tanke i ny og næ, som når kokken i hjemmet f.eks. iklæder sig forklædet der har fået et personligt touch.

Det personlige touch behøver ikke nødvendigvis at være et billede, men kan f.eks. også være en tekst der måske kunne bestå af et citat i har tilsammen eller et humoristisk tekst der bringer et smil på læben når man går i gang i køkkenet, for vi ved vel alle at det ikke altid er en fryd at skulle i gang med madlavningen, hvis det har været en hård og lang dag og det bare lige skal overstås denne dag. Her vil den søde tekst måske være med til at gøre de næste 30-60 minutter i køkkenet lidt lettere at komme igennem.

Alle kan designe et personligt forklæde

Det sjove og personlige forklæde behøver faktisk slet ikke at være en gave til nogen andre end dig selv. I nogle tilfælde er det nemlig kun én selv der står ved gryderne og måske med lidt selskab fra et barn eller to. Her vil der alligevel skulle købes flere forklæder hjem, så alle kan føle sig som store mesterkokke mens kødgryderne simrer og hvorfor så ikke personliggøre forklæderne i samme omgang.

Hvis du ikke er til trykte billeder på stof, så er det som skrevet ikke fordi det behøver at være et tryk du vælger at bruge til at personliggøre forklædet. Det kunne lige så godt være en tekst med ”Giv agt, mor er i køkkenet” eller ”Nu kreeres fars mesterværker”. Det er kun fantasien der sætter grænser og hvad end du synes er sjovt, kan blive det du får personliggjort forklædet med.

Du behøver ikke at have de store designerkundskaber, for på hjemmesider som f.eks. Wanapix.dk har de gjort det let for alle at designe egne ting, med gode skabelonværktøjer, så det er lige til at gå til.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close