Kostpyramiden, som øger dit drive

Dette indhold er sponsoreret

Sex og mad er et foreneligt mix, som komplimenterer hinanden særdeles godt. Måske er du ikke klar over det, men du kan spise dig til en forhøjet sexlyst. Nogle madprodukter kan nemlig sætte gang i diverse hormoner, stimulanser, dopaminer og meget, meget mere. Står du for madlavningen i husholdningen, og savner du lidt initiativ fra din partner, så kan det være, at du bør snige disse bestemte ingredienser ind i opskriften.

Til forretten

Du kan meget vel anse måltidet, som værende aftenens indledende forspil. Og forretten sætter scenen for netop det. Uanset om den står på østers eller den klassiske rejecocktail med avocado, med vægt på avocado, så har du opskriften på en fornøjelig aften. Østers er nemlig spækket med zink, som positivt påvirker sædproduktionen, testosteronen samt den mandlige og kvindelige libido. Derudover er østers typisk anset for at være en del af den ideelle scoremiddag. Avocado er på den anden side rig på vitamin E, som afhjælper udviklingen af kroppens østrogen og progesteron, der øger blodcirkulationen med en seksuel respons til følge.

Til hovedretten

Kostpyramiden, som øger din sexlyst, består selvfølgelig også af en række ingredienser, som du kan tilføje til din hovedret. Herunder er blandt andet basilikum. Basilikum består af en masse libido, hvilket varmer kroppen via blodcirkulationen. Og nogle mener endda, at urten øger hjerterytmen. Smider du tilmed asparges i din hovedret, da grøntsagen indeholder store mængder af fibre, vitamin A, B og B6 samt folinsyre. Sidstnævnte indeholder histamin, hvilket er nødvendigt, når du skal opnå orgasmer. Derudover kan din sexlyst blive boostet, hvis du indtager chili. Chili er fyldt med capsaicin, som påvirker både hjerte og krop, der kan få dig i det lumre hjørne på ingen tid. Stoffet øger naturligvis, for mange, blodcirkulationen og påvirker nerverne således, at du får en følelse af, at du er mere tiltrækkende, og du får samtidig lettere ved at blive tændt. Chili udløser derudover endorfiner i kroppen, som giver kroppen et kick.

Til desserten

Chokolade er måske en selvfølge, men med rette. Mørk chokolade har et rigere indhold af kakao, som indeholder stoffet phenylethylamin, der bedre er kendt som “kærlighedskemikaliet”. Dette stof frigiver dopamin til hjernens lystcenter og peaker under orgasmer. Derudover frigiver phenylethylamin følelsen af spænding, eufori og tiltrækning. Blandt gerne chokolade med mandler. Mandler har et højt indhold af vitamin E, magnesium og fibre. Dog er det i nødens duft, at magien ligger. Særligt for kvinder siges det, at duften påvirker deres begær. Du kan desuden øge spændingen i soveværelset med sexlegetøj fra Altertystys.dk med blandt andet fleshlights.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close