Hvordan spiser du bedst på sommerens festivaler?

Sponsoreret indhold.

Sommeren er over os. For mange betyder det lange varme sommeraftener med lækker grillmad, men for andre er det helt anderledes. De første festivaler er allerede skudt i gang, og snart bevæger vi os ind i højsæsonen for festivaler. De indeholder som regel en masse dejlige dage fyldt med musik og kolde fadøl. Derimod er maden på festivaler sjældent noget at råbe hurra for. Festival tilbehør er en fast del af alle festivaler, men dette tilbehør indeholder sjældent et komfur og en ovn, så hvordan undgår du at leve af kedelig og usund festivalsmad?

Spar penge

Hvis du alligevel ikke bryder dig om maden, som du kan få på festivaler, så pak din egen kæmpestore madpakke! Hjemmefra kan du bage egne boller, eget rugbrød og knækbrød, som med garanti kan lægge en god bund. Derudover kan de være med til at stabilisere din mave, så du ikke behøver at tænke på, hvor mange øl du drikker. Alt på konserves er en fordel, eftersom du ikke har adgang til et køleskab. Hvis du har, så er du i hvert fald heldig. En almindelig skæreost behøver faktisk ikke at komme i køleskabet, så sådan en kan du sagtens pakke ned også. Derudover er det selvfølgelig vigtigt med en masse frugt og grønt, som du kan supplere med mellem måltiderne.

Eller brug penge

Mange festivaler er opmærksomme på, at de ikke tilbyder de bedste madtilbud, når det gælder friskhed og sundhed. Derfor vælger flere og flere at stille telte op, hvor du kan komme og lave din egen ret. Du betaler for den tid, som du bruger i teltet samt de råvarer, som du også bruger. De køber dog typisk kun ind til en slags ret per dag, så orienter dig og find ud af, hvilke dage du vil lave din egen lækre, friske og sunde aftensmad.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close