Hvad er egentlig hypen omkring Bitcoin og kryptovaluta?

Sponsoreret indhold.

Flere og flere taler om at investering i Bitcoin er blevet langt sikrere og kursen på Bitcoin ser ud til at nå et stabilt, højt leje inden længe. Kan denne form for investering være vejen til mere økonomisk uafhængighed og dermed mere tid til livskvalitet og familie?

Læs med her, hvis du vil vide, hvad hypen går ud på og hvordan man kan investere i Bitcoin uden at være IT-troldmand!

 

En lyn-introduktion til Bitcoin og kryptovaluta

Grundlæggende findes der pt mere end 1.500 typer af kryptovaluta – Bitcoin, Ethereum, Iota og Ripple er nogle af de allerstørste og stærkeste på markedet. Bitcoin kunne sidste efterår fejre 10-års fødselsdag og med mere end pt 3 mio. brugere, der ejer mindst 1 Bitcoin, så man må sige at Bitcoin er kommet for at blive

Det samme er teknologien bag Bitcoin og mange af de store kryptovalutaer, nemlig blockchain-teknologien, som både har revolutioneret datasikkerhed ved overførsel af information såvel som penge over internettet. Bitcoins-blokkædeteknologi fungerer som en sikkerhedsmekanisme, der skal bruge langt kortere tid på at verificere, altså godkende, at et beløb overføres: Det tager således cirka 10 minutter fra at et Bitcoin-beløb sendes fra afsenderen til det er fremme hos modtageren – i bankverdenens internationale transaktioner kan det tage dagevis!

Desuden sikrer blockchain-mekanismen med høj sikkerhed, at der ikke kan kopieres data og man undgår derfor snyd og kriminalitet i stor grad. Derfor har teknologien revolutioneret datasikkerhed og mange vidt forskellige industrier bruger i dag blockchain i deres produktion og distribution. Det er denne banebrydende datateknologi og den konstante videreudvikling, som gør bl.a. Bitcoin til et genialt investeringsprojekt.

 

Hvordan kan man som nybegynder tjene penge på Bitcoin-investeringer?

Du behøver heldigvis ikke have en 8 år lang uddannelse i finans og IT eller kunne jonglere med koder og algoritmer for at kunne investere i Bitcoin og de andre kryptovalutaer. Der findes nemlig investeringsrobotter, der særligt er specialiseret i kryptovaluta. Disse såkaldte kryptorobotter køber automatisk fx Bitcoin, når kursen er fordelagtig til køb, og sælger, når du står til at få maksimalt afkast.

På den måde behøver du ikke smide alt andet over bord, for at holde øje med dagens kursudvikling – men kan nyde at forberede aftensmaden og det gode liv, mens investeringen ruller derudaf.

Det gælder dog om at være lidt skeptisk, når du vælger investeringsform og kryptorobot – lav altid grundig research, find anmeldelser og brugerudtalelser, så du ved om du har fundet den rette platform til dit investeringsprojekt.

Start for eksempel her, hvor du finder en brugervenlig dansk introduktion til baggrunden for kryptovaluta, guides til fornuftig investering i Bitcoin samt grundige anmeldelser af de bedste kryptorobotter og investeringsplatforme på markedet.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close