Har du styr på, hvilken rødvin du bør servere for dine gæster?

Annonce

Vi er vilde med vin i Danmark, og drikker det gerne til alle anledninger; både til mange festligheder som for eksempel bryllupper, konfirmationer og fødselsdage, men også til mere hverdagsbegivenheder, som hvis man har gæster på besøg til middag. Men der findes også mange forskellige rødvin, og listen er derfor lang, når det kommer til faktorer, der spiller ind i valget af din rødvin. Derfor bliver det hurtigt en jungle at finde rundt i, men det behøver slet ikke være så svært. Herunder kan du finde en guide til, hvilken rødvin du skal købe og servere for dine gæster.

Find en vin, der passer til maden

En af de vigtigste faktorer, når du skal ud og finde en vin, er at overveje, hvilke retter du gerne vil servere for dine gæster, for vin kan nemlig godt smage forskelligt afhængigt af, hvilken mad det serveres sammen med. Når vi fredag eftermiddag går veltilfreds hjem på weekend, og træder ind i supermarkedets vinafdeling, bliver vi ofte mødt med et stort udvalg af vin, som vi skal forsøge at finde hoved og hale i, og denne proces kan virke noget uoverskueligt for rigtigt mange, særligt hvis man ikke er den største vinkender. Det er derfor her, at mange begynder at panikke, for hvilken rødvin skal man vælge?

Der er hjælp at hente

Det vigtigste er at holde hovedet koldt og forsøge at undgå blot at gå efter tilbudsskiltene eller dem, som er på halvpris. Det er derimod en god ide at bruge lidt tid på at sætte sig ind i, hvad der er anført bag på vinen og altså læse om den, og hvorvidt den passer til dine ønsker. Du kan også med fordel vælge at læse om og bestille vin på nettet, for her har du mere mulighed for at sætte dig ind i dem, og der findes som oftest også et meget større udvalg end i butikkerne. Alternativt kan du spørge en medarbejder i supermarkedet om gode råd.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close