Find det rigtige sted til en konference med spisning

Sponsoreret indhold:

Hvis man skal afholde en konference, så er det vigtigt at rammerne er de rigtige. Atmosfæren skal være god og inspirerende. Og indgår spisning i arrangementet, er den gastronomiske side af sagen også et vigtigt aspekt.

 

Gode konferencelokaler bør altid have den rette atmosfære, så der skabes plads til formidling, lytning og forståelse. Booker I jer ind hos Charlottehaven, så vil I finde de skønneste lokaler, som egner sig fremragende til afholdelse af gode, frugtbare konferencer. Kun to minutters gang fra Nordhavn Station ligger dette vidunderlige sted, hvor man kan finde lokaler til både store og små konferencer, ligesom der findes lokaler til mindre, mere fokuserede møder.

Når man fysisk samler folk til at mødes, er det vigtigt at lokalerne har en atmosfære, der kan kalde inspirationen frem og få ideerne til at vokse. Det er afgørende at rammerne er behagelige og befordrende for både formidling og modtagelse af viden og information og inspiration. I Charlottehaven er lokalerne luftige med højt til loftet, så der er basis for det gode møde.

En konference er en frugtbar proces

Afholder man en konference med mange indbudte, er det vigtigt at have for øje at et sådant arrangement skal kunne nå sine mål. I processen mod disse mål er det ofte afgørende at rammerne har den stemning, som skal til for at de gode tanker og ideer kan flyde. Der skal være en frugtbar atmosfære for både formidlere og modtagere.

I de lyse og smukke lokaler i Charlottehaven finder I de omgivelser, der kan optimere udbyttet af en måske travl konference. Lokalerne er inspirerende i deres enkle og smukt designede indretning. Her får I rammerne til at udvikle og fremelske de gode tanker og ideer. Det er lokaler, der egner sig til fokus og koncentration, selv med et pakket program.

Pauser og deres vigtighed

Man har fundet ud af at vi ikke kan være lydhøre lyttere i mere end 42 minutter ad gangen. Så er det faktisk smart at indlægge en pause. Hvor lang pausen skal være afhænger af, hvor stort et program I skal igennem. I Charlottehaven er det muligt at trække frisk luft i haven og der tilbydes endda Mind Optimizers, som kan hjælpe med at holde deltagerne motiverede.

Er der brug for spisning tilbydes der Focus Food, som er lækre retter, som giver ny energi og fokus til dagens opgaver. Her er tale om sund mad, som er designet til netop at holde hårdtarbejdende hjerner klare og koncentrerede. Det er vigtigt at man indtager den rigtige kost, når man er til konference og skal præstere og lære. En skarp hjerne har brug for pauser og sund kost for at holde sig frisk.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close