Fat grillhandsken og byd på spændende nye retter
Sponsoreret.
Sommeren er højsæson for grill og hygge i haven, og der er ingen tvivl om, at det virkelig er noget, mange danskere sætter pris på. Stort set alle har en grill i én eller anden afskygning, og land og rige rundt kan man se røgen fra kulgrillen og mærke varmen fra gasgrillen om sommeren. Der er dog rigtig mange, der laver de samme retter hver eneste gang, at de griller, og selvom det smager godt, kan man godt få for meget af det gode. Derfor kan man passende bruge sommeren på at fatte grillhandsken og byde familie og venner på nye, spændende grillretter.
Det rette udstyr gør madlavningen til en leg
Når man har en grill, så opholder man sig generelt mere i haven end i køkkenet i sommermånederne. De moderne grills er pakket med udstyr, der hjælper madlavningen på vej, og de har i mange tilfælde overtaget mange af de funktioner, man ellers normalt forbinder med køkkenet. Det er f.eks. muligt at styre temperaturen i grillen til perfektion, ligesom der ofte er indbygget forskellige andre funktioner, hvis man er så heldig at have en gasgrill.
Der findes oceaner og atter oceaner af grilludstyr på markedet, og det er med til at gøre grillen meget mere alsidig og brugbar til forskellige, spændende madretter. Det er f.eks. ikke mange år siden, at man ikke kunne drømme om at tilberede pizza på grillen, og den dag i dag er der flere og flere danskere, der kaster sig ud i netop dette. Udstyret skal være i orden, og hvis du leder efter en ny gasgrill til formålet, så tjek endelig en af de mange gasgrill test 2019 for at blive klogere på, hvilken model der passer til dine behov.
Internettet flyder over af nye, spændende grillretter om sommeren
Når de første solstråler endelig presser vinteren og det kølige forår væk, så går der ikke mange øjeblikke, førend internettet er fyldt med masser af nye opskrifter. Rigtig mange kan ikke vente med at tænde op under grillen, og hvis du ønsker at eksperimentere lidt med madlavningen denne sommer, så er det bare med at finde inspiration på nettet.
Nogle af de nye tendenser indenfor grillens verden er f.eks., at der er kommet mere fokus på vegetarretterne og smarte salater, der involverer grillen mest muligt. Grillede grøntsager tilberedes på helt nye måder, således at de næsten smager af kød, og der er i den hele taget gang i en eksplosiv udvikling indenfor dette område. Her er der mange lækre opskrifter at prøve. Herudover er det meget moderne at eksperimentere med forskellige røgtyper, der kan give kødet den sidste finish. Savsmuld er én af kilderne til dette, og det er også en spændende tangent, som mange opskrifter benytter sig af. Vær ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt og spændende på grillen – hvis ikke det smager dig, kan du bare prøve noget nyt dagen efter!