Få utrolige madoplevelser i USA

Skal du opleve de amerikanske retter ?

Skal du opleve de amerikanske retter og har du allerede planlagt hvornår du skal have fri til en tur til staterne, så kan du her få et hurtigt overblik over hvad du bør huske af praktiske ting, men uden at der forglemmes de madoplevelser du ikke bør misse, når du er i USA.

Få styr på det praktiske og slip dig løs med madoplevelserne

Alting siges at være meget større, meget sødere eller bare meget mere ekstrem end det danske. Her er der ikke nogen undtagelse i forhold til maden og det kan derfor være noget som personer i Danmark rigtig gerne vil prøve at opleve på egen hånd, for at få en forståelse for at det virkelig kan være sandt.

Men inden du drager afsted vestpå, er det vigtigt at du først får styr på alle de praktiske ting der kan være, når du rejser til USA. Den første ting er selvfølgelig at passet er i orden. Tjek gyldigheden for passet, så du er sikker på at alt er som det skal være i forhold til din rejse.

Det er ikke kun passet der skal tjekkes men også ESTA gyldighed er vigtig at have styr på. Har du været afsted i USA for nylig, så kan du være heldig at du kan benytte det samme ESTA, hvis du lever op til de krav der er i forhold til gyldigheden.

Popcorn med karamel eller de helt ægte fried chickens

Når du har styr på pas, ESTA og diverse rejsedetaljer i forhold til fly og ophold, så er du klar til at rykke videre til den del der handler om madoplevelserne i USA. Det er forskelligt hvor du placerer dig i og med at USA dækker over et stort område med mange delstater og der er ligesom i Danmark stor forskel på, hvor der f.eks. spises mad som thepølse og grønlangkål.

Der er dog som oftest mulighed for at støve spisesteder op, der repræsenterer lidt af hvert, ligesom at vi i Danmark har italienske pizzarier selv om vi befinder os i Danmark. Går du derfor efter at opleve det utrolige ved fried chickens eller popcorn med karamel, så er det ikke fordi du ikke kan bevæge dig rundt i de nordlige stater, selv om at fried chickens mest hører til i Kentucky.

Find de spændende retter hos deres oprindelsessteder, for at få den mest originale oplevelse

Der er dog nogle retter der ret sikkert kan støves op fra andetsteds end det sted hvor de kommer fra. Én af disse retter, er den populære Key lime pie. Hvis du skal garantere dig selv den bedste og mest autentiske Key lime pie, så bliver du nødt til at vælge et sted for dit ophold der gør det muligt for dig at komme i nærheden af Floridas Key West.

Du kan også gå på madoplevelse på noget så simpelt som McDonalds. Selvom at McDonalds stort set emmer af det samme sortiment uanset hvor på kloden du befinder dig, så er der dog nogle udstikkere i forhold til hvad du kan få i USA, men som ikke findes i Danmark. Du vil desuden opleve at deres sodavand og burgere med fries er meget større og smager anderledes i USA.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close