Få råd til god mad i køkkenet

Få råd til god mad i køkkenetHvis man følger regelmæssigt med her på bloggen, så vil man kunne se, at det ikke altid er de dyre retter, der bringes opskrifter på. Dog koster det typisk mere end en klapsammen med spegepølse, og det er ikke alle, der kan finde penge i deres madbudget til at lave lækker mad hver uge.

Derfor vil der komme et par tips til, hvordan man bedst muligt kan få lidt ekstra råd i budgettet med smarte tips, eller hvordan man simpelthen bare kan finde maden billigere.

Bliv den store tilbudsjæger

Rigtig mange er for dovne til at kigge tilbudsaviser igennem, og det kan også være uoverskueligt. Heldigvis kan man på nettet finde langt de fleste aviser sammen, og der viser de, de bedste tilbud. Kigger du på tilbudsavisen.dk, vil de hjælpe dig med at finde de bedste tilbud, og hvis du søger på en enkelt varer, så finder den de butikker, hvor varen er på tilbud.

Der kan være rigtig mange penge at spare, og hvis du generelt handler ind på tilbud, så vil du kunne spare mange penge i længden.

Køb stort ind ad gangen

Uanset om man er en familie på fem eller om man er single, så vil det bedst kunne betale sig, hvis man køber stort ind ad gangen. Ja 3 kg hakket oksekød koster mere end et halvt kg, men kg prisen er til gengæld væsentligt lavere, og du kan sagtens fryse kødet ned, hvis du ikke ønsker at leve af oksekød hele ugen.

De store mængder giver store besparelser, og det er næsten indenfor alle produkter. Bare se på en sodavand, hvor halvanden liter ofte koster mindre end en halv liter. Hvis du køber stort ind og fryser det ned, vil du også have til de dage, hvor du bare ikke magter at handle ind. Så skal kødet bare tøs op, og så er det klar til at blive tilberedt.

Lav en madplan

Hvis du sætter dig ned hver søndag, og laver en madplan for, hvad der skal spises hele ugen, så vil du opleve, at du vil bruge færre penge på mad. Du vil nemlig ikke pludselig lave impulskøb, fordi du allerede har planlagt, hvis der skal spises.

Samtidig vil det være en god ide, hvis du handler en for hele ugen, for så køber du lige præcis det, som du har brug for. Samtidig frister det også mindre at bestille en pizza, da du ved du allerede har god mad i køleskabet, som du bare skal have lavet.

Hvis det nogle gange kniber med økonomien, så kan man altid få en lille smule hjælp. Se eksempelvis her hos kassekreditten.dk, hvordan du hurtigt kan få lidt ekstra til måneden.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close