Dressing til skaldyr

Dressing til skaldyrHer er en nem og hurtig dressing til skaldyr. Når nu man skal spise fint og uanset skaldyr så som; hummer, krabbe eller rejer så skal der selvfølgelig en dressing til der virkelig komplimentere retten. Denne fantastiske og bløde dressing tager små 5 min at lave og vil helt sikker blive en genganger hjemme hos dig.

Personligt så bruger jeg denne til rejecocktail, og både jeg min hustru og især mine børn elsker den.

Dressing til skaldyr
Dressing til skaldyr
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer
    4 personer
    Tilberedning
    5 minutter
    Personer
    4 personer
    Tilberedning
    5 minutter
    Dressing til skaldyr
    Dressing til skaldyr
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer
      4 personer
      Tilberedning
      5 minutter
      Personer
      4 personer
      Tilberedning
      5 minutter
      Ingredienser
      • 1 dl. Yoghurt naturel
      • 1 spsk. Tomatpure
      • 2 tsk. Sød chilisauce
      • 1 tsk. Paprika
      • ½ tsk. Salt
      • ½ tsk. Peber
      Personer: personer
      Instruktioner
      1. Kom yoghurt, den søde chilisauce, tomatpure og paprika i en skål.
      2. Rør alle ingredienserne sammen.
      3. Smag til med salt og peber.

      Dressigen der passer til mere end man skulle tro

      Hjemme hos mig, bruger jeg denne dressing i forskellige variationer afhængig af skaldyr så som; rejer, hummer og krebs. Åbenbart er denne dressing så god at den går til flere ting end som så. Jeg har hørt folk lave den til Tunmousse og endda en Lakselasagne hvor de bruger den som tilbehør.

      Denne skaldyrsdressing er ret alsidig og kan derfor også tåle at man eksperimentere lidt med den i køkkenet, har du nogle smage du gerne vil opnår eller afprøve? Jamen så siger jeg bare ”Go for it” hold dig endeligt ikke tilbage for at prøve noget nyt. Det er sådan set det der gør livet spændende. Det eneste jeg har at sige er Velbekomme!

      Tips

      • Dressingen kan sagtens tåle lidt rosmarin eller timian som kun vil forstærke smagen.
      • Bliver dressingen lavet til en rejecocktail, så kan du også tilføje lidt dild da dette vil komplimentere retten.
      • Pynten kan gøre meget forskel. Kom en halv cherrytomat på toppen af dressingen og noget grønt som kun vil give det mere dybde og imponere dine gæster.
      • Dressingen kan holde sig et par dage i køleskabet dog tåler den ikke frost.

      Lignende artikler

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

      Close