Dette køkkenudstyr skal du have i 2019

køkkenudstyr skal du have i 2019Alle hjem har et køkken, og for os mad-entusiaster er køkkenet det vigtigste rum i hjemmet. Det er her, kreativiteten og alle eksperimenterne om madlavningen udfolder sig, og samtidig er det her, hele familien har kvalitetstid sammen. Derfor er det altafgørende, at køkkenet er pænt og vedligeholdt, så alle får lyst til at opholde sig der, og samtidig skal køkkenet være funktionelt, og de rette remedier skal være tilgængelige, så man kan lave så god mad som muligt. Skal du udskifte elementer i dit køkken, eller ønsker du blot inspiration til mindre ændringer i hjemmet, bør du læse med her, når jeg præsenterer dig for de største trends inden for køkkenudstyr lige nu.

Gyldne greb

Lige nu er messing meget in, og hvis du gerne vil være med på moden inden for køkkenudstyr, bør skifte din vask og dine greb på skabe og skuffer til messing. Messing er et guld-lignende materiale, der vil give dit køkken et lækkert, flot og ikke mindst luksuriøst look. At foretage denne udskiftning er en mindre ændring i køkkenet, som gør det en stor forskel for hele det samlede udtryk.

Varm vandhane

Ja, eller faktisk kogende. Det seneste stykke tid er vandhanen, der med et enkelt tryk kan levere kogende vand, blevet populært i mange danske hjem, og det er da også en utrolig smart opfindelse, som på mange måder kan gøre madlavningen meget lettere. Vandhanen giver blandt andet mulighed for, at man lynhurtigt kan koge pasta og ris, blanchere grøntsager, desinficere skærebrætter, skolde sutter og flasker eller nemt kan få sig en kop kaffe eller te, imens man kokkererer. Denne form for kogende vandhane er dog lidt af en investering, og mange er nok nødt til at spare lidt op, før de kan få råd til denne smarte og moderne opfindelse.

Planterigt pynt

Grønne planter er et must-have i alle hjemmets rum lige nu, og hvis du vil være med på 2019-køkkentrends, skal du ud og investere i forskellige grønne indendørsplanter. Du kan både pynte op med velduftende krydreurter, som du også kan bruge i din madlavning, eller du kan købe dekorative pynteplanter i grønne nuancer. Ud over at se flotte ud, bidrager planterne desuden med et bedre indeklima, fordi de renser luften i dit hjem.

Mørke materialer

Skal du udskifte større elementer i dit køkken, bør du overveje, hvilken farve disse skal være.

De seneste mange år har det hvide look været populært, og det er da også et tidsløst look, der aldrig rigtig går af mode. Men et helt hvidt hjem kan også hurtigt blive upersonligt og kedeligt, og desuden er det ikke særlig praktisk med et helt hvidt køkken. Ønsker du at følge tidens trends, bør du overveje at investere i mørke materialer til dit køkken, eksempelvis mørke skabslåger og bordplader. Det er især farver som mørkegrå, flaskegrøn, støvet natteblå og mørkebrunt træ, der hitter lige nu. Det kan dog være en dyr affære at udskifte alle elementer i køkkenet, som kan kræve et lån fra Zaplo.dk. Er du ikke helt klar til at udskifte hele dit køkken, kan du også nøjes med at male et par af væggene i mørkere nuancer.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close