Av av det gør altså ondt!

Av av det gør altså ondtHer for ca. 2 uger siden altså mandag den 2. juli var jeg alene med børnene, kl. var omkring 18 stykker og vi havde lige spist aftensmad. Min søn på 6 år ville gerne lige spille lidt på computeren så det fik han lov til mens min dater satte sig ned med sine dukker. Alt var supper godt jeg var klar til at børste deres tænder hvorefter de skulle i seng akkompagneret med en lille historielæsning. Se vi har alle vores rutiner i livet. Uanset hvor spontan man er så har vi nogle ting der gentager sig hver eneste dag om det er at børste tænder og lave gymnastik om morgenen eller om det er at møde kl. 6 på arbejdet og få fri kl. 14 så har vi alle vores små gentagelser dag ud og dan ind.

Den aften blev min verden vendt op og ned på hovedet, for pludseligt fik jeg ondt i maven og jeg mener så ondt og jeg næsten krøllede sammen på gulvet i stuen mens børnene kiggede forskrækket på mig. Uden og gå i for mange detaljer blev jeg hentet i ambulance og over på skadestuen hvor sygeplejerskerne prøvede at finde ud af hvad der var galt med mig, der var masser af gæt men ikke 100% svar på hvad det kunne være.

Selv om vi har sundhed sikring i Danmark og alle kan komme til lægen uanset størrelse af ens pung så kan det satme tage lang tid før man finder ud af hvad der er galt.

De næste 3 dage spenderede jeg alt i alt 28 timer fordelt over 3 forskellige hospitaler, Bispebjerg, Herlev og Gentofte. Hvor i sidste ende fik jeg svar på mine smerter, nyresten!

For dem der ikke ved hvad det er så er det en lille forkalkning eller sten i nyren der er i gang med at passere. Afhængig af størrelsen så kan udfaldet blive at man operere den væk med laser gennem urinrøret eller også skal man passere den selv. Min var 3mm x 7 mm så lægerne vil gerne have jeg skulle passere den selv. Jeg var både lettet at ikke skulle have noget op gennem urinrøret men på den anden ville det også tage længere tid.

Det var selvfølgelig en lettelse at det kun var en nyresten og ikke noget mere alvorligt. Desværre er smerterne ved sådan en lille satan total uforudsigelige. Nogle dage er gode hvor man kan have 6 gode timer uden at kunne mærke så meget mens andre dage kan man ligger 3 timer i træk af smerter og vride sig som en orm på gulvet. For dem der kender til nyresten kan nikke genkendende til smerten. Det gør sindssygt ondt. Og nu kommer det sjove. Der er lavet flere studier på hvad der gør mere ond at føde eller at have nyresten. Og gæt hvor smerten er størst? Jep nyresten, hvis man søger lidt på nettet kan man også se at flere kvinder som både har prøvet at føde og have nyresten siger at nyresten er mere smertefuldt.

Jeg ser mig selv som en mand der både er stærk fysisk og psykisk, men nyresten fik mig ned med nakken. Der er nu gået lidt over 2 uger og det sjove ved det hele er at smerterne stadig er der, som betyder at jeg endnu ikke har passeret nyrestenen. Jeg skal til en undersøgelse igen her i næste uge til en CT skanning så de kan se hvor lang den er kommet, hvis der ingen forbedringer er så skal den opereres væk.

Skal lige sige at denne lille opdatering har taget mig et par dage at skrive. Ja på grund af smerten, når man ved at den kommer men ikke hvornår og i hvilken grad så har man ikke lyst til andet end at ligge i sin seng.

Manglende opdateringer

Og nyrestenen er så også grunden til de manglende opdateringer eller nye opskrifter på siden. Jeg har simpelthen være slået ud af en lille nyresten. Til gengæld har jeg modtaget min første kommentar på opskriften tunmousse – det mærkelig ved det at der efterhånden er kommet en del kommentere på opskriften og kun den, ingen andre. Der finde jo en del forskellige opskrifter på selv samme ret, jeg vil dog påstå at denne opskrift af en af de bedste du kommer til at smage.
Så snart den lille satan er passeret eller hevet ud af mig, så er jeg fit for fight og begynder at poste regelmæssigt med nye opskrifter minimum en gang om ugen. For det ikke skal være løgn så har jeg hele 81 nye opskrifter på tegnebrættet samt 26 andre opdateringer. Så der er en masse nye og spændende opskrifter der lader vente på sig.

Peberfrugter og tabte tænder

Som nogle af jer måske ved så har jeg 2 børn, i skrivende stund er drengen 6 og pigen 3. Jeg prøver selvfølgelig at opdrage dem til at være gode mennesker, give dem fantastiske oplevelser og lære dem det jeg ved. Jeg prøver altså at give noget videre som jeg håber mine børn vil kunne bruge i fremtiden. Men man kan også lære en del af sine børn.

Se min søn er som mange andre drenge, han er glad for biler, rummet og dinosaurer. Han har også interesse for livet, menneskets krop, blomster, dyr og træer. Han vil gerne vide hvor maden kommer fra. Derfor har vi sammen lavet et lille eksperiment, vi har købt stort ind af forskellige frugter og grønsager og pantet stene, frøene og hvad der ellers måtte være for at se om vi kunne få det til at gro og på den måde at få maden fra vores eget jord uden at købe det for penge i butikken. Så jo, vi har både fået tomater, citroner, avokadoer og mange andre til at grå. Men den han mest er glad for det er peberfrugt busken.

PeberfrugterPlanten/busken står på vores altan og det kan være lidt svært at se hvad der forgår men jeg kan oplyse at der er flere peberfrugter på. Det sjove er at de på ingen måder er lige så store som dem man køber i butikkerne, men til gengæld smager de fantastisk. De har en hel anden dybde og sødlighed over sig som mangler hos de store. Det er derfor ikke sidste gang vi laver sådan en lille eksperiment og jeg formoder også at vores altan vil indeholder en del flere buske, planter og træer til næste år.

SønHer er så et billede af min vidunderlige søn og som det kan ses har han tabt 2 fortænder i overmunden og har nu en smule besvær ved at bide ting over. Men det er en af de ting man må tage med når man vokser op. Hvis hjemmesiden stadig er online til den tid og du læser dette, vid at jeg elsker dig at hele mit hjerte og jeg vil altid være der for dig uanset hvad.

Det var alt for denne gang.
Håber i alle sammen nyde den dejlige sommer.
Mvh. Alexander

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close