Derfor skal du spise mere brunch

Brunch bliver stadig mere populært, og det er med god grund.

Annonce

Det er blevet synonym med den danske hygge, og med det at være sammen socialt. Hvor det før var aftensmaden, der var det klassiske samlingspunkt, er det i dag blevet meget populært at mødes med venner og familie over en dejlige brunch. Hvis du ikke er overbevist om, hvorfor det er vigtigt engang imellem at sætte tid af til at spise en brunch, så læs videre her, hvor vi giver dig de bedste grunde til at spise mere brunch, samt på hvilken cafe på Amager, du finder den bedste brunch.

Dagens vigtigste måltid

Ligesom mange andre, har du sikkert fået tudet ørerne fulde med, at morgenmad er dagens vigtigste måltid. Men hvad så, hvis du er en af dem, som bare ikke er sulten om morgenen? Her kommer brunch ind i billedet. Det er et måltid, som typisk spises senere på morgenen eller om formiddagen, men som giver dig alle de samme god ting som morgenmad, da det stadig indtages noget tidligere end den typiske frokost. Derfor er brunch en oplagt måde at få dagens vigtigste måltid på, selvom du ikke er typen, der er sulten om morgenen.

Desuden er brunch ofte et proteinrigt måltid (medmindre selvfølgelig, at du går hård efter det søde bord). Men de fleste steder kan du vælge både avokado på rugbrød, skyr med müsli og bær samt æg tilberedt på alverdens måder, og det er altså sammen ting, der er rigtig sunde at starte dagen med. De ligger en god bund, og vil holde dig mæt i lang tid.

Plej dine sociale relationer

Som tidligere nævnt, er brunch samtidig blevet en populær ting at mødes om for familie og venner. Har du ikke meget tid i hverdagene, så spis din morgenmad ude og gør det sammen med en flok venner. På den måde får du både indtaget dagens vigtigste måltid, og plejet din sociale relationer. Det er win-win.

Et billigere alternativ til at spise ude

Det kan være dyrt at spise ude, men en gang imellem har vi alle brug for at gøre det. Brunch er en relativt billig måde at spise ude sammenlignet med frokost og særligt aftensmåltidet. Det kommer naturligvis an på, hvor overdådig din brunch skal være, men som udgangspunkt finder du altså rigtig mange lækre brunchtilbud til meget rimelige priser.

Bedste brunch på Amager

Søger du et lækkert brunch sted på Amager, før du måske skal i Den Blå Planet, bør du slå et smut for Mad og Kaffe cafe Amager. Cafeen har åbent hver dag, og er et utroligt populært samlingssted. Det er med god grund, for her oplever du en ægte passion for velsmagende mad og kvalitetskaffe til meget overkommelige priser. Deres populære byg-selv koncept betyder, at du selv bestemmer, om du vil have 3, 5 eller 7 retter. På menuer finder du både det sunde, søde, proteinrige, klassiske og anderledes valg. Her er altså noget for enhver smag, og selv den mest kræsne brunch-kender bør nyde et morgenmåltid her. Hvem skal du invitere på brunch næste gang?

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close