Derfor kan det ikke betale sig at købe en kapselkaffemaskine

Announce:

Kapselkaffemaskinerne er skyllet ind over landet, og i dag er de at finde i rigtig mange danske husstande. Spørgsmålet er dog, om de egentlig er pengene værd.

Det er selvfølgelig noget, der er delte meninger om, men det er dog unægtelig fakta, at de er dyre i drift. Det er i særdeleshed gældende, hvis du køber originale kapsler til maskinen, da du derved betaler en meget høj pris pr. kop kaffe, du laver.

Drikker du meget kaffe?

Er du en af de mange danskere, der elsker kaffe, og derfor også drikke en del kopper kaffe på daglig basis? I så fald kan det meget vel være, at du er faldet for det simple ved en kapselkaffemaskine: tænd, smid en kapsel i, og så er der kaffe.

Det kan virke nemt, hvis man ikke ønsker at lave en hel kande ad gangen, og ikke vil bruge en masse penge på en fuldautomatisk espressomaskine. Faktum er dog, at det koster dig betydeligt mere at lave en kop kaffe på en kapselkaffemaskine, end på en fuldautomatisk espressomaskine.

Hvis du drikker mange kopper om dagen, ender det med at blive en anseelig sum penge, der hver måned bruges på at købe kapsler til maskinen. Netop derfor er det ikke værd at købe en sådan maskine, hvis man er glad for kaffe.

Det handler ikke om, at man ikke kan lave god kaffe med en sådan maskine, for det kan sagtens lade sig gøre. Her handler det blot om at købe de rette kapsler. Faktum er dog, at de rette kapsler bestemt ikke er billige at købe – og derfor er maskinen også dyr i drift.

Du får mere værdi for pengene med en fuldautomatisk espressomaskine

Vil du være sikker på, at du får værdi for pengene, når du køber en kaffemaskine, er det klogest at gå efter en fuldautomatisk espressomaskine. Her får du ikke blot en maskine, der kværner bønnerne, så du får en formidabel smag, men også en maskine, der er billigere i drift.

Selvom du drikker en del kaffe, kan en pose med bønner holde i lang tid. Alt afhængigt af dit valg af bønner, koster en pose bønner mellem 30 og 100 kroner. For denne sum penge får du betydeligt flere kopper kaffe, end de 10 til 15 kopper kaffe, du får med en kapselkaffemaskine for denne sum.

Dertil er de fleste også af den opfattelse, at det ganske enkelt smager bedre. Når du bruger en sådan maskine til at lave din kaffe, får du friskkværnede bønner. Det gør du ikke, hvis du vælger at lave din kaffe med en kapselkaffemaskine. Det er derfor også værd at tage med i dine overvejelser.

Har du i sinde at købe en kaffemaskine, og vil du være sikker på, at du får mest muligt værdi, så skal der ingen tvivl være om, at det er en fuldautomatisk espressomaskine, der er det bedste bud.

Hvis du mangler hjælp til at finde en god kaffemaskine, kan du med fordel tage et kig på denne side: https://koekkenunivers.dk/bedste-kaffemaskine-test/.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close