Få dine helt egne bolcher med logo  

Det handler om at gå op i de små ting når det kommer til Branding. Bolcher med logo er svaret til prikken over i'et.

At få skræddersyet design på produkter til sit brand eller sin virksomhed til markedsføring, er en trend der ikke kommer til at forsvinde med det første. Grunden til dette, er simpelthen at det er en smart måde at reklamere for sin virksomhed, og få sit logo ud til mange mennesker. Her kan du læse mere om, fordele ved at reklamere gennem smarte produkter som bolsjer med logo.  

Smart markedsføring 

Du har helt sikkert set at andre brands og virksomheder har udvidet med merchandise, som lightere eller kuglepenne, men reklameprodukter kan sagtens også være spiselige, med stor succes. Der er ingen grund til at give folk ting de ikke behøver, men heller fokusere på produkter der giver en nytteværdi for forbrugeren. Det kan for eksempel være produkter som vandflasker med logo eller noget spiseligt, som logobolsjer.  

Det er en påmindelse til dine kunder, og måske også potentielle kunder, om hvem du er eller hvem I er som virksomhed. Der er mange måder at markedsføre på i dag, og selv om man ikke skal undervurdere digital markedsføring og sociale medier, så er der bare noget helt særligt med at holde noget fysisk i hånden. En fysisk påmindelse er et godt udgangspunkt for god markedsføring.  

Få kunden til at forbinde din virksomhed med noget positivt  

Det er heller ikke noget at sige på, at bolcher i sig selv er noget som vi forbinder med noget udelukkende positivt. Derfor er det også en særdeles god ude med reklamebolcher, der automatisk opretter en positiv konnotation, med dig og din virksomhed. Man ser dit logo, lige inden man spiser sin bolche, og det opretter en positiv forbindelse.  

Logo bolcher er også perfekte som firmagaver, enten til dine egne ansatte, eller til kunder og samarbejdspartnere. Der er bare noget helt specielt over at have sit eget merchandise, og det har også vist sig at have stor effekt. Man kan godt huske gennem visuelle påmindelser, og når man samtidigt gør det til en sanselig en, gennem reklamebolcher, så bliver man påmindet en ekstra gang.  

Fokuser på kvalitet 

For at logo bolcher skal blive en positiv oplevelse for kunder og potentielle kunder, så er det en god ide at fokusere på kvalitet. Kvalitet er endnu en positiv faktor, og man vil gerne sende det helt rigtige signal, om at man er en virksomhed der går op i netop dette. Derfor er det en dårlig ide at spare på kvaliteten, når det kommer til reklameprodukter. Man kan sagtens smage forskel på en god og et mindre godt reklamebolche, og derfor er det vigtigt at du bestiller lækre bolcher (fås også med logo) af høj kvalitet.  

 Kreativ markedsføring er i vinden som aldrig før, og derfor er det helt relevant at tænke i nye baner. Det er ikke udelukkende nok at markedsføre dit brand eller din virksomhed digitalt, hvis du nu også kan får spredt ordet rent fysisk. Vi danner en særlig mental forbindelse med håndgribelige produkter, som vi kan holde og til og med smage på, og det at skabe en positiv forbindelse til din virksomhed, er uhyre vigtigt.  

Vi skal hele tiden finde nye veje til vores kunder og samarbejdspartnere, og sørge for, at det er lige præcis vores navn, der bliver husket. Derfor er det en god ide at lave markedsføring, der bliver hængende. Bolcher med logo er et godt trick, hvis du gerne vil blive husket.  

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Close