Brownies

brownies
brownies
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    4 personer 15 minutter
    Tilberedning
    45 minutter
    Personer Forberedelse
    4 personer 15 minutter
    Tilberedning
    45 minutter
    brownies
    brownies
    Stem: 1
    Bedømmelse: 5
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      4 personer 15 minutter
      Tilberedning
      45 minutter
      Personer Forberedelse
      4 personer 15 minutter
      Tilberedning
      45 minutter
      Ingredienser
      • 1,5 dl. Hvedemel
      • 3 dl. Sukker
      • 2 Æg
      • 1,5 tsk. Vaniljesukker
      • 100 gram Smør
      • 4 spsk. Kakao
      • 1 Knivspids Salt
      • 100 gram Hasselnødder (Dette er valgfrit)
      • Rasp
      Personer: personer
      Instruktioner
      1. Til denne opskrift skal du bruge en bageform ca. 26x18 cm
        2 skåle
        1 gryde
        1 si
      2. Smelt smørret i en gryde. Lad det derefter køle af mens du hoppe videre til næste punkt.
      3. Hvis du bruger hasselnødder, så hak disse groft og kom dem ned i samme gryde hvor smørret er i gang med at afkøle.
      4. Rør æg og sukker sammen i en skål.
      5. I en anden skål kommer du mel, vaniljesukker, kakao og salt i. Rør det godt rundt.

        Nu skal alt indholdet gennem en si og ned i æggeblanding fra før.
      6. Når smørret er kølet af, hælder du det op sammen med hasselnødderne til de resterende ingredienser som allerede er blandet. Rør godt rundt i blandingen til du har en ensformig masse.
      7. Smør en bageform hvorefter du kommer rasp i bunden af bageformen. Alt det overskydende rasp der ikke sidder fast i smørret tømmer du ud ved at vender bageformen på hovedet over vasken eller skraldespanden.
      8. Kom browniedejen i bageformen her og der. Når den kommer i ovnen vil varmen være med til at fordele dejen som den skal.
      9. Brownien skal bages ved 175 grader i ca. 30 minutter.

        Tip 1: Pas på ikke at give den for meget, du ricikerer bare at den bliver alt for tør.

        Tip 2: Browenien har fået nok når stikker en tandstik/tændstik eller trikkepind ned i den og den stadig har lidt dej klæbende til sig.
      10. Giv brownien ca. 10-15 min at køle af i før du begynder at skære i den.

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Close