Velsmagende Pandekagedej

pandekagedej
Velsmagende Pandekagedej
Stem: 3
Bedømmelse: 3.67
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    20 minutter
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    20 minutter
    pandekagedej
    Velsmagende Pandekagedej
    Stem: 3
    Bedømmelse: 3.67
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      20 minutter
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      20 minutter
      Ingredienser
      • 200 gram Hvedemel
      • 1 spsk. Sukker
      • 1 tsk. Groft salt
      • 3 dl. Sødmælk
      • 3 Æg
      • 75 gram Smør
      • 0,5 Revet citronskal
      Personer: personer
      Instruktioner
      1. Bland mel, salt og sukker sammen.Vælger du at gøre brug af Revet citronskal, så skal denne også i.
      2. Sæt de 75 Gram smør i en gryde over svag varme. Denne skal du bruge senere.
      3. Mens smørret stille og rolig smelter tilsætter du mælken til blandingen og rører det godt sammen.
      4. Pisk de 3 æg i.
      5. Tilsæt nu det smeltede smør i og rør godt rundt.
      6. Vil du have bedst mulig slutresultat og velsmagende pandekager så kan du give denne dej ca. 30 min hviletid.Hvis du ikke har tiden til det, så kan du sagtens gå direkte til bagning af pandekagerne.
      7. Stilsæt lidt smørelse i form af olie eller smør til panden og held nu en portion af dejen som svarer til størrelsen af panden.Når pandekagen er lysebrun, kan du vende den enten med en palet kniv eller i luften.
      8. For at pandekagerne ikke bliver for tørre, anbefaler vi at du stabler pandekagerne ovenpå en tallerken tildækket af stanniol. Stanniolen gør at pandekagerne forbliver varme samt beholde sin fugtighed.

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Close