Kylling i rød karry

Kylling i rød karry
Kylling i rød karry
Stem: 2
Bedømmelse: 3
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Opskrift
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    20 minutter
    Personer Forberedelse
    4 personer 10 minutter
    Tilberedning
    20 minutter
    Kylling i rød karry
    Kylling i rød karry
    Stem: 2
    Bedømmelse: 3
    Dig:
    Bedøm denne opskrift
    Print Opskrift
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      20 minutter
      Personer Forberedelse
      4 personer 10 minutter
      Tilberedning
      20 minutter
      Ingredienser
      • 500 gram Kyllingefilet (uden skind eller ben)
      • 1 dl. Hvedemel
      • 1 dl. Jordnøddeolie
      • spsk, Rød karrypasta
      • 4 dl. Kokosmælk (en stor dåse)
      • spsk. Jordnøddesmør
      • 1 spsk. Fiskesauce
      • 1 Rød chilipeber
      • Salt og peber
      • Til pynt: evt. Friske kokosflager.
      Personer: personer
      Instruktioner
      1. Kyllingekødet skæres i mindre stykker og vendes i melet. Ryst det overskydende mel af.
      2. En wok eller en højkantet pande (alternativt en gryde) varmes op, og jordnøddeolien hældes på. Olien skal være rygende varm, inden kyllingestykkerne lægges på panden. De steges gyldne, mens du rører godt i dem. Fortsæt i ca. 3 – 4 minutter.
      3. Tag det stegte kød op med en hulske, så olien kan løbe af. Læg det et sted, hvor det kan holde sig varmt under et låg.
      4. Hvis der er overskydende olie på panden, hældes det fra, og panden tørres godt af med et stykke køkkenrullepapir.
      5. Varm panden op igen, og hæld karrypastaen på. Lad pastaen syde i omkring 30 sekunder.
      6. Jordnøddesmør og kokosmælk tilsættes, og det blandes godt på panden. Rør godt rundt, indtil det begynder at småkoge. Chilien og fiskesaucen tilsættes, og du rører fortsat rundt i det i omtrent 2 – 3 minutter.
      7. Så lægges kyllingestykkerne tilbage i saucen, og lad nu blandingen simre i cirka 3 minutter, så bør kødet være gennemvarmt.
      8. Til sidst smages til med salt og peber, og du kan eventuelt drysse friske kokosflager over. Så er retten klar til servering.
      9. Server løse ris til. Vælg den type løse ris, som du har lyst til. Denne ret går fint til dem alle.

      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Close