Svampet chokoladekage |
Personer | Forberedelse |
8personer | 15minutter |
Tilberedning |
30minutter |
|
|
Lad mig sige det på denne måde, hvis der er noget man er god til. Så gør det ikke noget at man viser sig selv lidt frem, ellers er der jo intet ved det. Her har du en opskrift der kommer til at gøre dig til en super kok/bager kaldt det hvad du vil i køkkenet.
Leder du efter en klassisk opskrift så har vi også denne chokoladekage
Opskriften her er utrolig nem at følge og kræver ikke de store evner i et køkken. Følger opskriften punkt for punkt vil resultatet og vise sig en lille bid af himlen. Denne kage er ikke til at holde for sig selv, man kan hvis man vil kalde den for en ”se hvad jeg kan, kage”. Næste gang du har fødselsdag og skal tage kage med på arbejdet, elles måske en af dine børn der gerne vil dele ud i klassen. Så er opskriften her den rigtig at gå med. Den lækre, luftige og svampen kage med den søde og krystalliseret fyld der smelter i munden på en, er en oplevelse i sig selv.
Kagen kan holde sig ca. en uges tid i køleskabet. Det er dog sådan at jo længere tid den befinder sig i afkølet forhold desto mere vil den falde sammen, og kagen vil derfor heller være så luftig som frisk. Personligt har jeg intet i mod det, jeg eeelsker kolde ting, derfor er en kold chokoladekage for mig intet problem. Men sådan er vi jo alle forskellige.
Kagen i sig selve er svampet og luftig, selve fyldet kan være lidt tungt for nogle mennesker. Derfor forslår jeg at man servere denne med en god portion cremefraiche og eventuelt friske bær da de kan give en dejlig og varierende syrlighed til den allerede søde kage.