Sådan stabler du den perfekte parmiddag på benene

Sådan stabler du den perfekte parmiddag på beneneSkal I have et vennepar på besøg til et godt måltid mad og en drue eller to? I så fald er det vigtigt, at ikke blot maden, men også underholdningen spiller, hvis det skal være en vellykket aften. I dette indlæg får du serveret en række gode råd til den perfekte parmiddag, så dine gæster føler sig velkomne og i centrum. Idéer til maden og opskrifter kan du finde i vores øvrige artikler, så her koncentrerer vi os udelukkende om underholdning og stemningen, der er den anden halvdel af en god aften i godt selskab.

Underholdning, hvor alle kan være med

Det vigtigste, når det kommer til underholdningen i forbindelse med en parmiddag, er, at alle skal kunne være med. Det må ikke kun være den ene halvdel af selskabet, der synes, det er sjovt – nej, det skal være noget, der omfavner alles interesser og opfattelser af sjov. Du kan derfor som udgangspunkt godt pakke skakspillet væk, hvis det ikke er parret fra skakklubben, I har inviteret over. Vælg noget underholdning/en aktivitet, der tiltaler både mænd og kvinder, unge og gamle. Det kan være et hyggeligt spil Matador eller en god film. Er I i det lidt mere spændingsfyldte hjørne, kan I prøve disse fede casino spil. Så er der også chance for at vinde lidt håndøre, I så kan deles om.

Levende lys og stemningsmusik

Levende lys gør bare rigtig meget for stemningen og supplerer maden på fortrinlig vis. Anskaf dig en masse lys og sørg for at fordele dem passende på bordet, så alle kan se hinanden, uden at lyset generer, når der skal spises eller snakkes efter maden. Vil du sætte prikken over i’et, kan du med fordel sætte noget stemningsmusik på. Det skal ikke være rock eller meget poppet. Noget stille og roligt musik på et lydniveau, der hverken er for højt eller lavt, vil derimod understøtte den gode stemning og give hele arrangementet et nøk opad. Skulle du eksempelvis lave noget græsk som tzatziki eller græske frikadeller kunne middagen understøttes af lidt græsk bagrundsmusik.

Vær den gode vært

Som vært er det vigtigt, at du tager dig tid til dine gæster. Lyt til dem og lad være med at snakke for meget om dig selv, medmindre du bliver adspurgt. Det er dine gæster, der skal føle sig velkomne – dem alle sammen. Selvom du måske har et bedre forhold til den ene del af parret, er det vigtigt, at du snakker med dem begge og spørger ind til dem begge. Det giver en oplevelse af, at du interesserer dig for dem begge som individer og ikke kun som par. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at være høflig og gæstfri i det hele taget.

Lignende artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Close