brownies
brownies
brownies
brownies
    Personer Forberedelse
    4personer 15minutter
    Tilberedning
    45minutter
    Personer Forberedelse
    4personer 15minutter
    Tilberedning
    45minutter
    Ingredienser
    • 1,5dl. Hvedemel
    • 3dl. Sukker
    • 2 Æg
    • 1,5tsk. Vaniljesukker
    • 100gram Smør
    • 4spsk. Kakao
    • 1Knivspids Salt
    • 100gram Hasselnødder(Dette er valgfrit)
    • Rasp
    Instruktioner
    1. Til denne opskrift skal du bruge en bageform ca. 26×18 cm
      2 skåle
      1 gryde
      1 si
    2. Smelt smørret i en gryde. Lad det derefter køle af mens du hoppe videre til næste punkt.
    3. Hvis du bruger hasselnødder, så hak disse groft og kom dem ned i samme gryde hvor smørret er i gang med at afkøle.
    4. Rør æg og sukker sammen i en skål.
    5. I en anden skål kommer du mel, vaniljesukker, kakao og salt i. Rør det godt rundt.

      Nu skal alt indholdet gennem en si og ned i æggeblanding fra før.
    6. Når smørret er kølet af, hælder du det op sammen med hasselnødderne til de resterende ingredienser som allerede er blandet. Rør godt rundt i blandingen til du har en ensformig masse.
    7. Smør en bageform hvorefter du kommer rasp i bunden af bageformen. Alt det overskydende rasp der ikke sidder fast i smørret tømmer du ud ved at vender bageformen på hovedet over vasken eller skraldespanden.
    8. Kom browniedejen i bageformen her og der. Når den kommer i ovnen vil varmen være med til at fordele dejen som den skal.
    9. Brownien skal bages ved 175 grader i ca. 30 minutter.

      Tip 1: Pas på ikke at give den for meget, du ricikerer bare at den bliver alt for tør.

      Tip 2: Browenien har fået nok når stikker en tandstik/tændstik eller trikkepind ned i den og den stadig har lidt dej klæbende til sig.
    10. Giv brownien ca. 10-15 min at køle af i før du begynder at skære i den.