Koteletterne vendes i krydderierne. Lad dem gerne ligge lidt, så de kan suge karry, salt og peber til sig.
Herefter brunes de på panden i smør, margarine eller olie. De steges ikke helt igennem, men skal have en brunet overflade.
Læg de brunede koteletter i et ildfast fad.
Hæld saft fra champignonerne og ananasringene fra. Gem saften i en skål til senere.
Brug den samme stegepande til at stege ananasringene på. Steg dem, til de er blevet let gyldne, og læg dem så også i fadet oven på koteletterne.
Rist også champignonerne, og læg dem øverst i fadet.
På den samme stegepande lægges nu en god klat smør. Når smørret er smeltet, ristes en skefuld karry af.
Den gemte saft fra ananas og champignon og bouillonterningen hældes på panden. Når det koger, tilsættes piskefløden.
Sovsen jævnes eventuelt med maizenamelet.
Hæld nu den færdige sovs over fadet, og sæt fadet i ovnen, som skal være 200 grader varm. Retten skal have omkring 40 – 50 minutter i en almindelig ovn.
Når fadet har været i ovnen i omkring 20 minutter, sættes der ris over. Så vil de være færdige samtidig med koteletterne.
Som ekstra tilbehør ville det klæde retten med for eksempel chutney, ærter, gulerødder, kokosmel eller lignende.