Bananmuffins med chokolade
Bananmuffins med chokolade
Bananmuffins med chokolade
Bananmuffins med chokolade
    Personer Forberedelse
    4personer 15minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Personer Forberedelse
    4personer 15minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Ingredienser
    • 200gram Hvedemel
    • 150gram Sukker
    • 125gram Smør
    • 100gram Mørk chokolade ca. 55-60% kakao
    • 2 Æg
    • 2 Modne bananer
    • 2tsk. Bagepulver
    • 1tsk. Vaniljesukker
    • Muffinsforme
    Instruktioner
    1. Smelt smørret ved svag varme og lad den køle af.
    2. Mos bananerne og hak chokoladen så fint eller groft som du ønsker.
    3. Pisk æg, sukker og veniljesukker sammen til en hvid og skummende masse.
    4. Kom hvedemel og bagepulver i en skål og bland godt sammen.
    5. Rør melet samt det smeltede smør i æggemassen.
    6. Som det sidte kommer du de moste bananer og den hakkede chokolade i blandingen hvor du rør det godt sammen.
    7. Fordel dejen i muffinsforme ca. 1 dl. i hver.
    8. Disse muffins skal have 15-20 minutter ved 200 °C i almindelig ovn midt på.