Bananmuffins med chokolade
Bananmuffins med chokolade
Personer
Forberedelse
4
personer
15
minutter
Tilberedning
20
minutter
Personer
Forberedelse
4
personer
15
minutter
Tilberedning
20
minutter
Ingredienser
200
gram
Hvedemel
150
gram
Sukker
125
gram
Smør
100
gram
Mørk chokolade ca. 55-60% kakao
2
Æg
2
Modne bananer
2
tsk.
Bagepulver
1
tsk.
Vaniljesukker
Muffinsforme
Instruktioner
Smelt smørret ved svag varme og lad den køle af.
Mos bananerne og hak chokoladen så fint eller groft som du ønsker.
Pisk æg, sukker og veniljesukker sammen til en hvid og skummende masse.
Kom hvedemel og bagepulver i en skål og bland godt sammen.
Rør melet samt det smeltede smør i æggemassen.
Som det sidte kommer du de moste bananer og den hakkede chokolade i blandingen hvor du rør det godt sammen.
Fordel dejen i muffinsforme ca. 1 dl. i hver.
Disse muffins skal have 15-20 minutter ved 200 °C i almindelig ovn midt på.