Chili con carne
Chili con carne
Chili con carne
Chili con carne
    Personer Forberedelse
    4personer 5minutter
    Tilberedning
    45 minutter
    Personer Forberedelse
    4personer 5minutter
    Tilberedning
    45 minutter
    Ingredienser
    • 500gram Hakket oksekødca. 10%
    • 500gram Løg
    • 1ds. Hakkede tomaterKonserves
    • 1ds. Hvide bønner i tomatsauceBaked beans, konserves
    • 1ds. Kidney bønnerKonserves
    • 1ds. Majs(Kan undlades)
    • 70gram TomatpureKoncentreret
    • 1tsk Stødt chili
    • Salt og peber
    Instruktioner
    1. Svits kødet i en gryde med lidt olie.
    2. Pil løgene, snit dem fint og kom dem ned i gryden sammen med kødet.
    3. Tilsæt de hakkede tomater og rør godt rundt. Lad blandingen komme i kog og lad det simre i ca. 5 min
    4. Nu tilsætter du bønnerne, tomatpure samt stødt chili. Lad det simre i ca. 30 minutter.
    5. Smag til med salt og peber.

      Velbekomme!