Mayonnaise
Hjemmerørt mayonnaise
Mayonnaise
Hjemmerørt mayonnaise
    Personer Forberedelse
    2-4 personer 5Minutter
    Tilberedning
    5Minutter
    Personer Forberedelse
    2-4 personer 5Minutter
    Tilberedning
    5Minutter
    Ingredienser
    • 2 Æggeblommer
    • 1tsk. God sennep
    • 1tsk. EddikeRødvins og æblecidereddike kan også bruges
    • Salt & friskkværnet peber
    • 2dl, Olie Smagsneutral som solsikkeolie
    Instruktioner
    1. Hvis du har en stavblender så brug gerne denne, da piskningen med almindelig piskeris vil tage noget længere tid. Du vil desuden opdage at ingredienser bliver blandet bedre hvis de har samme temperatur!
    2. Pisk æggeblomme, sennep, salt og peber samt eddike sammen.
    3. Tilsæt olien lidt ad gangen men du pisker mayonnaisen indtil alt olien er optaget i blandingen. (Tilsætter du olien for hurtigt, vil din mayonnaise skille!)
    4. Synes du at din mayonnaise bliver for tyk, så har du muligheden for at pige nogle dråber vand eller eddike i indtil den har den rette konsistens igen.
    5. Smag din mayonnaise til med salt, peber, eddike samt sennep.