Hjemmelavet Dumplings
Hjemmelavet Dumplings
Hjemmelavet Dumplings
Hjemmelavet Dumplings
    Personer Forberedelse
    4-5personer 10minutter
    Tilberedning Ventetid
    15minutter 60minutter
    Personer Forberedelse
    4-5personer 10minutter
    Tilberedning Ventetid
    15minutter 60minutter
    Ingredienser
    Sovsen / dippen
    • 225ml Soyasauce
    • 1spsk. Riseddike(Andet eddike kan også bruges)
    • 1lille bundt Purløg(Finhakket)
    • 1spsk. Sesamfrø
    Fyld
    • 500gram Hakket svinekød
    • 3fed Hvidløg (Hakket)
    • 1 Æg(Pisket)
    • 2spsk. Purløg(Finhakket)
    • 2spsk. Soyasauce
    • Olie(Neutral)
    • 1spsk. Frisk ingefær(Finhakket)
    • 50 Dumpling wrappers (Kan købes I asiatiske butikker)
    • OlieTil stegning
    • Ca. 1l VandTil kogning
    • Salt og friskkværnet peber
    Instruktioner
    Sovsen / dippen
    1. Kom soyasauce, eddike, purløg, sesamfrø og muligvis lidt chili I en skål. Bland det sammen og stil det til side.

      Dette er din sovs eller dip.
    Fyld
    1. Nu skal du blande svinekødet sammen med hvidløg, ægget, purløg, soyasauce, den neutrale olie samt ingefær i en står skål.

      Bland det hele godt sammen indtil du har ensartet masse.
    2. Placer dine dumpling wraps på en let melet overflade.
    3. Nu tager du ca. en spsk. af din kødfyld og placerer det i midten af en wrap, kom lidt vand på kanterne af din wrap og luk din dumpling sammen.

      Er du i tvivl hvordan du skal gøre, så se videoen i bunden, der bliver det vist hvordan en dumpling skal lukkes korrekt.

      Gentag samme procedure med rastrerende dumplings.
    4. Når du har kommet fyld i alle wraps og lukket dem så du har de dumplings du skal bruge. Så varmer du stegepanden op med 1-2 spsk. neutral olie i medium varme.

      Placer de antal dumplings din pande kan indeholder afhængig af din pandes størrelse. Dine dumplings skal ca. have 2 minutter på hver side indtil de bliver gyldenbrune.
    5. Kom derefter ca. 200-250 ml vand ned i panden. Dæk til med låg og kog dem i ca. 5 minutter. Her burde dumplings blive bløde og kødet stegt igennem.
    6. Server med sovsen / dippen vi lavede i starten.

      Velbekomme!