Sprøde Forårsruller
Hjemmelavet forårsruller
Sprøde Forårsruller
Hjemmelavet forårsruller
    Personer Forberedelse
    16stykker 5Minutter
    Tilberedning Ventetid
    10Minutter 10Minutter
    Personer Forberedelse
    16stykker 5Minutter
    Tilberedning Ventetid
    10Minutter 10Minutter
    Ingredienser
    Indholdet
    • 300gram Hakket svine- og oksekød
    • ½ Spidskål
    • 4 Gulerødder
    • 100gram Bønnespirer
    • 2fed Hvidløg
    • 1bundt Forårsløg
    • Soja
    • Revet ingefær
    • Salt og peber
    Dejen
    • 4plader Filodej
    • 1,5 Æggehvide(pasteuriseret)
    Instruktioner
    1. Brun kødet af i en gryde eller pande med lidt olie.
    2. Skyl alle grønsagerne.

      Snit spidskålen og forårsløg fint, riv gulerødderne samt ingefær og pres hvidløgsfed.
    3. Kom alle grønsagerne i en anden pande eller gryde og svits det hele af et par minutter, smag til med salt, peber samt soja.
    4. Bland det hele nu med kødet til du har ensartet blanding.
    5. Tænd for ovnen og stil den til 190 grader varmluft
    6. Skær filodejen i mindre stykker ca. 20 x 20 cm.
    7. Fordel blandingen på folidej stykkerne og fold dem sammen.
    8. Læg nu forårsrullerne på en bageplader der er beklædt med bagepapir.

      Forårsrullerne pensler du forsigtigt med pasteuriseret æggehvide.
    9. Kom dem i den forvarme ovn og giv dem ca. 10 til 12 minutter.
    10. De er færdige noget filodejen er sprød og gylden. (Pas på de ikke bliver for mørke da dette kan skabe en lidt bitter smag).

      Server forårsrullerne med soja samt lidt cremefraiche. Tro mig, det smager godt!