Hjemmelavet forårsruller
Hjemmelavet forårsruller
Personer
Forberedelse
16
stykker
5
Minutter
Tilberedning
Ventetid
10
Minutter
10
Minutter
Personer
Forberedelse
16
stykker
5
Minutter
Tilberedning
Ventetid
10
Minutter
10
Minutter
Ingredienser
Indholdet
300
gram
Hakket svine- og oksekød
½
Spidskål
4
Gulerødder
100
gram
Bønnespirer
2
fed
Hvidløg
1
bundt
Forårsløg
Soja
Revet ingefær
Salt og peber
Dejen
4
plader
Filodej
1,5
Æggehvide
(pasteuriseret)
Instruktioner
Brun kødet af i en gryde eller pande med lidt olie.
Skyl alle grønsagerne.
Snit spidskålen og forårsløg fint, riv gulerødderne samt ingefær og pres hvidløgsfed.
Kom alle grønsagerne i en anden pande eller gryde og svits det hele af et par minutter, smag til med salt, peber samt soja.
Bland det hele nu med kødet til du har ensartet blanding.
Tænd for ovnen og stil den til 190 grader varmluft
Skær filodejen i mindre stykker ca. 20 x 20 cm.
Fordel blandingen på folidej stykkerne og fold dem sammen.
Læg nu forårsrullerne på en bageplader der er beklædt med bagepapir.
Forårsrullerne pensler du forsigtigt med pasteuriseret æggehvide.
Kom dem i den forvarme ovn og giv dem ca. 10 til 12 minutter.
De er færdige noget filodejen er sprød og gylden. (Pas på de ikke bliver for mørke da dette kan skabe en lidt bitter smag).
Server forårsrullerne med soja samt lidt cremefraiche. Tro mig, det smager godt!