1spsk.Olivenolie en anden form for olie kan også bruges
½tsk.Karry
2dåserFlåede tomater
5dl.Grøntsagsbouillon
50gramSuppehorn paster(Anden type kan også bruges)
1dåseFiskeboller (Kan undlades)
2,5dl.Creme fraiche 38 %
Salt og peber
4skiverBacon(Til pynt og mere smag)
Instruktioner
Løg og hvidløg hakkes fint. Olien varmes i en gryde, og de hakkede løg svitses deri i omkring to minutter.
Drys den halve teskefuld karry over, mens den stadig er på blusset, og lad karryen svitse med i et par minutter, så karrysmagen bliver ekstra markant.
Giv de flåede dåsetomater en tur i blenderen, og hæld dem derefter forsigtigt ned i gryden til løg og karry. Lad det hele varme godt igennem.
Så tilsættes bouillonen, og suppen koges i omtrent fem minutter ved jævn varme og under omrøring.
Den ukogte pasta hældes nu i gryden, og suppen koger fortsat ved jævn varme. Husk at røre rundt. Det hele koges, indtil pastaen er færdig.
Suppen smages til med salt og peber, og den kan serveres med det samme.
Til sidst tilsættes fiskebollerne som skrevet tidligere kan disse undlades. Du kunne eventuelt erstatte dem med bacon som vil give suppen lidt mere dybde og smag.
Server gerne suppen med creme fraiche eller pisket fløde. Desuden kan du sætte brød og eventuelt smør på bordet.