Pastasalat med kylling
Pastasalat med kylling
Pastasalat med kylling
Pastasalat med kylling
    Personer Forberedelse
    4personer 10minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Personer Forberedelse
    4personer 10minutter
    Tilberedning
    20minutter
    Ingredienser
    Pastasalt med kylling
    • 250 gram Kyllingefilet(Uden ben og skind)
    • 200gram Pastaskruer
    • 150gram Bacon i skiver
    • 1 Æble
    Dressing
    • 4dl. Creme fraiche 18 %
    • 1dl. Mayonnaise
    • 1tsk. Limesaft
    • 2spsk. Mild karry
    • Salt og peber
    Instruktioner
    Pastasalat
    1. Pastaen koges, til den er blød – men stadig med noget bid (al dente). Lad den dryppe af og køle af i en sigte.
    2. Skyl pastaen med koldt vand i sigten, så den forhindres i at klistre sammen.
    3. Baconskiverne skæres i nogle stykker på omkring 1 cm og steges sprøde og knasende. Når den er stegt færdig, lægges stykkerne på et par stykker køkkenrulle, så den overskydende fedt bliver suget væk i papiret.
    4. Kyllingen koges eller steges helt mørt, og den skæres i nogle passende stykker – omtrent som en terning.
    5. Æblet skylles og skæres i nogle halvstore tern.
    Dressing
    1. Alle ingredienser til dressingen vendes i creme fraichen. Den færdige dressing hældes over pastasalaten. Bland dressing og pastasalat godt sammen, så dressingen fordeler sig jævnt i salaten.
    2. Til sidst drysses der med de stegte baconstykker som en lækker topping.