Fladbrød
Fladbrød
Fladbrød
Fladbrød
    Personer Forberedelse
    6Fladbrød 10minutter
    Tilberedning
    4minutter
    Personer Forberedelse
    6Fladbrød 10minutter
    Tilberedning
    4minutter
    Ingredienser
    Fladbrød
    • 200gram Græsk yoghurt
    • 250gram Hvedemel
    • 2tsk. Bagepulver
    Diverse ingredienser for mere raffineret smag
    • 115gram Smør
    • 2-3fed Finhakket hvidløg
    • Persille(groft hakket)
    • 1knivspids Groft alt
    Instruktioner
    1. Kom mel og bagepulver i en stor skål. Derefter tilsæt den græske yoghurt og bland det hele med en spatel indtil yoghurten har absorberet melet og du har en ensartet masse.

      For at gøre det nemmere og spare tid kan du bruge dine hænder til at blande med, bare husk at vaske dem først.
    2. Når dejen er ensartet, læg den på en bordet drysset til med lidt mel. Brug derefter en kniv til at dele dejen op i 6 kugler.
    3. Arbejd med en kugle dej af gange, rul den ud i en cirkel der passer til din stegepande. Men husk på at den skal rulles ud så tynd som mulig da dette giver bedst resultat.
    4. Opvarm din stegepande over medium varme. Placer din udrullet dej på den varme pande og se magien ske. Her skal dejen helst begynde at boble og få en sprød overfalde. Giv dejen ca. 2-3 minutter på hver side.
    5. Når fladbrødet er dejlig sprød på hver side, skal den fjernes fra panden og her kan du sagtens drysse den med frisk hakket persille eller urter og krydderier efter eget valg.
    6. Gentag processen indtil du har alle 6 fladbrød klar. Placer dem på en varm tallerken og overdæk dem så de bibeholder varmen indtil serveringen.
    7. Disse fladbrød kan opbevares ved stuetemperatur i 3 dage og opvarmes på panden igen før servering.