Gullashsuppe
Gullashsuppe
Gullashsuppe
Gullashsuppe
    Personer Forberedelse
    6personer 20minutter
    Tilberedning
    60minutter
    Personer Forberedelse
    6personer 20minutter
    Tilberedning
    60minutter
    Ingredienser
    • 500gram OksekødSkåret i tern
    • 25gram Olie
    • 2 LøgHakkede
    • 4mellemstore Gulerødder Skåret i mindre skiver
    • 1 Rød peberfrugtSkåret i skiver
    • 1 Gul peberfrugtSkåret i skiver
    • 1 Grøn peberfrugtSkåret i skiver
    • 15dl. Oksebouillon
    • 70gram Tomatpurékoncentreret
    • 2spsk. Paprika
    • 600Gram KartoflerSkåret i tern
    • 100Gram Flødeost Naturel
    • 1spsk. Groft salt
    • Peber(Til tilsmagning)
    Instruktioner
    1. Det udskårne oksekød svitses på en pande, hvorefter løg tilsættes og svitses med i cirka 3 minutter.
    2. Når kødet har fået en gylden karakter på kanterne, skal de forskellige stykker af peberfrugter tilsættes samt gulerødderne.
    3. Når disse er blevet let svitsede, skal resten af ingredienserne tilsættes (bortset fra kartoflerne samt flødeosten).
    4. Nu skal suppen have lov at trække smag og koge i cirka 1 time ved svag varme, indtil oksekødet er tæt på at være mørt.
    5. Efter en times kogning skal kartofler tilsættes suppen sammen med flødeosten.
    6. Suppen er klar til servering, når kartoflerne er blevet kogt med, til de er blevet møre. Smag til med salt og peber før servering.

      Velbekomme!