Gullashsuppe
Gullashsuppe
Personer
Forberedelse
6
personer
20
minutter
Tilberedning
60
minutter
Personer
Forberedelse
6
personer
20
minutter
Tilberedning
60
minutter
Ingredienser
500
gram
Oksekød
Skåret i tern
25
gram
Olie
2
Løg
Hakkede
4
mellemstore
Gulerødder
Skåret i mindre skiver
1
Rød peberfrugt
Skåret i skiver
1
Gul peberfrugt
Skåret i skiver
1
Grøn peberfrugt
Skåret i skiver
15
dl.
Oksebouillon
70
gram
Tomatpuré
koncentreret
2
spsk.
Paprika
600
Gram
Kartofler
Skåret i tern
100
Gram
Flødeost
Naturel
1
spsk.
Groft salt
Peber
(Til tilsmagning)
Instruktioner
Det udskårne oksekød svitses på en pande, hvorefter løg tilsættes og svitses med i cirka 3 minutter.
Når kødet har fået en gylden karakter på kanterne, skal de forskellige stykker af peberfrugter tilsættes samt gulerødderne.
Når disse er blevet let svitsede, skal resten af ingredienserne tilsættes (bortset fra kartoflerne samt flødeosten).
Nu skal suppen have lov at trække smag og koge i cirka 1 time ved svag varme, indtil oksekødet er tæt på at være mørt.
Efter en times kogning skal kartofler tilsættes suppen sammen med flødeosten.
Suppen er klar til servering, når kartoflerne er blevet kogt med, til de er blevet møre. Smag til med salt og peber før servering.
Velbekomme!