Kofta
Kofta
Kofta
Kofta
    Personer Forberedelse
    4personer 5minutter
    Tilberedning Ventetid
    15minutter 60minutter
    Personer Forberedelse
    4personer 5minutter
    Tilberedning Ventetid
    15minutter 60minutter
    Ingredienser
    • 400gram Lammekød– hakket
    • 1 Løg– finthakket
    • 3-4fed Hvidløg– finthakket
    • 1 Æg
    • 50gram Persille– finthakket
    • 40gram Pinjekerner – ristede
    • ½tsk. Spidskommen
    • ½tsk. Chiliflager
    • Salt samt peber
    Instruktioner
    1. Kom alle ingredienserne i en skål, rør det godt sammen og lad farsen hvile i omkring 1 til 2 timer.
    2. Efter hviletiden kan du forme ca. 8-10 kødboller. Husk på at de skal være lidt aflange så de sidder bedre på spyd.
    3. Steg så på en pande i en god olivenolie.
    4. Husk at steget dem på alle sider til de er gennemstegte og har en lækker og sprød skorpe.

      Velbekomme!