Whisky sauce
Hjemmelavet whisky sauce
Whisky sauce
Hjemmelavet whisky sauce
    Personer Forberedelse
    3personer 5minutter
    Tilberedning
    10minutter
    Personer Forberedelse
    3personer 5minutter
    Tilberedning
    10minutter
    Ingredienser
    • 100gram Smør(Lurpak)
    • 1dåse Tomatpuré70g
    • 2,5dl. Piskefløde 38%
    • 1dl. Whisky
    • 1tsk. Sukker
    • 1,5tsk. Rosmarin(Knuses i morter)
    • 0,5tsk. Timian
    • 2spsk. Balsamico eddike
    • 1,5tsk. Salt
    • Peberefter behov
    Instruktioner
    1. Smelt smørret i en gryde over svag varme.
    2. Kom tomatpuréen i og varm stille og rolig op til det begynder at boble. Herefter skruer du ned igen.
    3. Resten af ingredienserne hældes nu i under rolig omrøring.
    4. Skru op igen så saucen kan simre i ca. 5-7 minutter.
    5. Smag gerne til med salt og peber.
    6. Så er din egen hjemmelavet whisky sauce klar.

      Velbekomme.