Moussaka
Moussaka
Moussaka
Moussaka
    Personer Forberedelse
    4personer 15minutter
    Tilberedning
    40minutter
    Personer Forberedelse
    4personer 15minutter
    Tilberedning
    40minutter
    Ingredienser
    • 700gram Kartofler
    • 600gram Hakket oksekød
    • 2 Løg
    • 1dåse Flåede tomater
    • 2dl. Hakket Persille
    • 2spsk. Olie
    • 5dl. Mornaysauce
    • 100gram Revet ost
    • Salt og peber
    Instruktioner
    1. Skræl og skær kartoflerne i skiver.
    2. Steg kartoflerne på panden i ca. 8-10 minutter.
    3. Fordel de halvstegte kartofler på bunden af en oliesmurt og ildfast fad.
    4. Pil og hak 2 løg.
    5. Svits det hakkede løg sammen med kødet.
    6. Tilsæt nu tomaterne, salt peber samt hakket persille.Rør godt rundt og giv blandingen omkring 10-12 minutter at simre i.
    7. Fordel kødblandingen over kartoflerne i fadet og dæk det til med Mornaysauce.Drys god sjat revet ost over.
    8. Fadet skal ind i en forvarmet ovn ved 200° C. alm. ovn i omkring 40 minutter.