Tiramisu
Tiramisu
Tiramisu
Tiramisu
    Personer Forberedelse
    4personer 10minutter
    Tilberedning Ventetid
    15minutter 1døgn
    Personer Forberedelse
    4personer 10minutter
    Tilberedning Ventetid
    15minutter 1døgn
    Ingredienser
    • 500gram Mascarpone
    • 100gram Sukker
    • 2 Æggeblommerpasteuriseret
    • 2 Æggehviderpasteuriseret
    • 1,5 Kaffefærdiglavet
    • 1,5 Amarettolikør
    • 20-22 Ladyfingers(Savoiardi)
    Instruktioner
    1. Lav en god kande kaffe tag 1,5 -2 dl. ud og lad den stå og afkøle mens du går videre til næste punkt.
    2. Bland mascarpone, sukker og æggeblommer sammen.
    3. Pisk æggehvider stive og vend det derefter forsigtigt i mascarponeblandingen.
    4. Når kaffen er afkølet, blander du det med amaretto.
    5. Læg ladyfingers (Savoiardi) i kaffeblandingen til de er bløde.
    6. Her kan du gøre brug af en aflang brødform hvor du beklæder den med bagepapir.
    7. Læg et lag af de allerede bløde ladyfingers så de dækker bunden.
    8. Tag ca. en tredjedel af din mascarponeblanding og fordel den oven på ladyfingers.
    9. Punkt 7 til 8 gentages ca. 3 gange i alt, hvori mascarponeblandingen er øverst.
    10. Sæt brødformen i køleskabet og giv det 24 timer, gerne mere. Denne dessert skal nemlig have tid til at sætte sig.
    11. Inden servering drysses kagen til med enten kakaopulver eller revet mørk chokolade. Desserten går hånd i hånd med en god dessert vin som Beaumes de venise, Passito, Marsala eller Tokaji. Velbekomme.