Rasmus Klump pandekager
Rasmus Klump pandekager
Rasmus Klump pandekager
Rasmus Klump pandekager
  Personer Forberedelse
  4personer 10minutter
  Tilberedning
  20minutter
  Personer Forberedelse
  4personer 10minutter
  Tilberedning
  20minutter
  Opskrift noter

  Vi kender alle til Rasmus Klump. Han og hans venner elsker pandekager, og her har du mulighed for at smage de samme pandekager han spiser hverdag. Opskriften her er utrolig nem at gå til, kræver ikke den store køkkenviden og resultat vil overraske dig. Officielle Rasmus Klump pandekager opskrift kan findes i deres bog som du kan købe her på deres hjemmeside. Da vi i vores familie synes så godt om denne opskrift, ville vi meget gerne dele den med jer.

  Tilbehør
  Rasmus Klump pandekager er ret så neutrale, derfor kan du næsten bruge alt som tilbehør til disse fantastiske mirakel pandekager. Du kan eventuelt se forslag til tilbehør til pandekager her!

  • Forskellige bær
  • Marmelade
  • Sukker
  • Smør
  • Sirup
  • Honning
  • osv…

  Anretning

  Børn er ikke så kræsne som vokse, derfor behøver de ikke det helt store til at nyde pandekager, det vil dog give dem en større glæde hvis du kunne pynte pandekagerne. Har du en stor stak pandekager, så kunne du pynte den øverste af stakken og lave en lille ansigt ud af bær. Dette vil børnene elske og prøve at udsmykke deres egne pandekager med bær før de hurtigt spiser dem igen. Jeg håber du og dine børn vil nyde disse smagsfulde pandekager præsenteret af Rasmusklump.dk

  Prøv deres app

  Er dine børn vilde med Rasmus Klump som vores er. Så har du mulighed for at glæde dem med en app. Her kan du lave dine helt egne pandekager og pynte dem som du vil. Der er vendespil, tegnefilm, malebog og meget mere. En app der leverer underholdning på en lærerig måde.