Pandekager uden mælk
Pandekager uden mælk
Pandekager uden mælk
Pandekager uden mælk
    Personer Forberedelse
    1Personer 15Minutter
    Tilberedning
    10Minutter
    Personer Forberedelse
    1Personer 15Minutter
    Tilberedning
    10Minutter
    Ingredienser
    • 75gram Hvedemel
    • 2dl. Vand
    • 2 Æg
    • 25gram Margarine
    • 2tsk. Sukker
    • 1tsk. Kardemommestødt
    • ½tsk. Salt
    Instruktioner
    1. Pisk æggene til de får en blød og skummet masse.
    2. Pisk nu mel, vand samt de resterende ingredienser ind i dejen.
    3. Kom margarinen i og pisk det til en jævn masse.
    4. Lad dejen hvile i ca. 15 minutter i køleskabet.
    5. Steg nu pandekagerne til de bliver dejlig gyldne på begge sider.
    6. Velbekomme 🙂