Tips til at gøre din æggekage ekstra indbydende
Ekstra luftig konsistens
Omfanget af den tid som æggekageblandingen røres i, har betydning for æggekagens konsistens. Des længere tid der røres i – des mere luftig karakter vil den færdigtilberedte æggekage få.
For at opnå den bedste kontrol med konsistensen af æggekageblandingen, kan det være en fordel at bruge et piskeris i stedet for en elpisker.
Salt og peber til servering og tilsmagning
Der findes mange, varierede præferencer i forhold til, hvor smagfuld man ønsker sin æggekage. Derfor er det en god idé at have salt og peber stående på bordet, når æggekagen serveres. Mange ønsker f.eks. at drysse ekstra peber på æggekagen som en smagsforstærkende krydderi i forhold til æggekagens milde smag.
Det smagfulde tilbehør
Æggekagens saftige og cremede konsistens kommer særligt til udtryk ved servering af ristet rugbrød. Når skiver af rugbrød bliver ristede, skaber det en god kontrast til æggekagens karakter.
På samme måde udgør baconskiverne en indbydende og smagfuld værdi for æggekagen. Baconskiverne kan knækkes i mindre stykker, når de er tilpas afkølede og serveres på toppen af æggekagen.