Lakselasagne
Lakselasagne
Lakselasagne
Lakselasagne
    Personer Forberedelse
    4personer 10minutter
    Tilberedning
    40minutter
    Personer Forberedelse
    4personer 10minutter
    Tilberedning
    40minutter
    Ingredienser
    • 500gram Laksefilet(Uden skind)
    • 12 Lasagneplader
    • 5dl. Mornaysauce 14%
    • 500gram Helbladet spinat(Dybfrost)
    • 2dl. Mælk(Fløde kan også bruges)
    • 2fed Hvidløg
    Instruktioner
    1. Forvarm ovnen på 200 gader C.
    2. Men ovnene bliver varm går du i gang med selve retten.
      Kom spinaten i en gryde og tilsæt mælken/fløden, presset hvidløg og kog blandingen op.
      (Må gerne smages til med salt og peber.)
    3. Skær nu laksen i tern. Størrelsen afhænger af hvor rustikt du ønsker din lasagne skal være.
    4. Alle ingredienserne skal nu fordeles i en smurt ovnfast fad i lag. Og rækkefølgen er:

      – Spinatblandingen – Lasagneplader – Laks – Mornaysauce Dette gentages og afsluttes med et lag Mornaysauce.
    5. Hvis ønsket kan lasagnen drysses med rasp øverst for at give det lidt mere finesse.
    6. Lasagnen bages i ca. 30-45 minutter.