Vafler
Vafler
Vafler
Vafler
    Personer Forberedelse
    4personer 10-15min
    Tilberedning
    20min
    Personer Forberedelse
    4personer 10-15min
    Tilberedning
    20min
    Ingredienser
    • 300gram Hvedemel
    • 3tsk. Bagepulver
    • 5dl. Sødmælk
    • 3 Æg
    • 3tsk. Vaniljesukker
    • 50gram Margarine
    Instruktioner
    1. Find en lille gryde frem hvor du kan smelte margarinen.
      Lad være med at koge det helt op. Stil den på en middel varme og smelt margarinen stille og rolig.
    2. Kom alle ingredienserne i en skål. Bland dem godt sammen til du har ens masse.
    3. Tilføj nu det smeltede margarine og blandt det godt rundt.
      Margarinen må ikke være for varm, du risikere nemlig at koge æggene. Sørg derfor at margarinen er ved stuetemperatur.
    4. Find dit vaffeljern frem og gå i gang.
      Velbekomme!
    Opskrift noter

    En tur på strøget kan virkelig få ens mundvand til at løbe. Især når den kolde tid sætter ind. Her tager de nemlig vaffeljern op fra skufferne og så går de ellers i gang. Vaflerne er sprøde, søde og smager fantastisk.

    Denne opskrift er utrolig nem at følge, derfor er der ingen undskyldning for ikke at lave dine egner vafler i dit eget køkken.

    Tilbehør
    Man kan spise alverdens ting til vafler. Her kunne vi tale om flødeskum, marmelade, diverse bær, sukker, is osv. Bare duften af dem gør mig svag i knæene.

    Spørgsmål vedrørende vafler

    Hvordan laver man vafler?
    Der findes som meget andet mange forskellige opskrifter på vafler, her kommer ens smag og behag ind. Men afprøv flere forskellige opskrifter og se hvilken du bedst kan lide, derefter kan du så tilpasse opskriften til din smag og behag.

    Hvordan laver man vafler uden vaffeljern?
    Her skal du bruge en hel anden opskrift. Når man ikke bruger vaffeljern, vil opskriften også se noget anderledes ud. Desuden skal du enten tage en stegepande eller en ovn i brug.

    Hvor kan man købe belgiske vafler?
    De kan købes i de fleste supermarkeder. Du vil dog hurtigt opdage at de ikke er særlig sprøde og sjovt nok smager de alle sammen ens, lige meget hvilket mærke eller butik man køber dem i. En belgisk vaffel skal nydes varm, her er den både sprød og lækker. Desuden er der hav af forskellige opskrifter hvor smagen også varierer derefter. Ellers vil det direkte svar være I Belgien hvor de blev opfundet. Der kan du virkelig få nogle vafler der få mundvandet til at løbe som et vandfald.