Før vi kaster os ud i det skal du huske at vaske hænderne og skylle alle ingredienserne.
Kog kartoflerne til de er møre, du kan altid brug en kniv eller gaffel til at se efter om de har fået nok.
Hæld det kogende vand fra, og nedkøl kartoflerne med en omgang kold vand.
Pil forsigtigt skrællen af og læg kartoflerne i en skål som så skal ind i køleskabet i ca. 5-10 minutter.
I mellemtiden piller du løget og snitter det i fine tern.
Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, sennep og mælk.
Tilsæt løget til dressingen sammen med klippet purløg. Rør det godt rundt til alle ingredienserne er godt fordelt.
Rør de frosne ærter ind i dressingen. Husk at smage til med salt og peber. Frosne ærter behøves ikke at optøes. Dressingens densitet samt varme skal nok klare det for dig.
Tag kartoflerne ud af køleskabet og skær dem som du ønsker dem. Det kan være skiver, halve eller kvarte dele. Vend dem i dressingen. Tildæk salaten og læg den tilbage i køleskabet i ca. 30 min.
Kartoffelsalaten pyntes nu med tomatskiver og noget karse. Dette giver ikke kun forøget smag men også en fantastisk udseende.