Tunmousse
Tunmousse
Tunmousse
Tunmousse
    Personer Forberedelse
    6personer 15-20min
    Personer Forberedelse
    6personer 15-20min
    Ingredienser
    • 2ds. TunI olie eller vand
    • 200gram Løg
    • 2,5dl. Creme fraiche18%
    • 1,5dl. Piskefløde
    • 4 HusblasBlade
    • 1glas StenbiderrognRød
    • 1 Citron
    • Salt og peber
    Instruktioner
    1. Udblød de 4 husblas blade i kold vand.
    2. Tunen dryppes af i en sigte.
    3. Pil og riv løget.
    4. Blend tun, løget, creme fraiche og noget saft fra citronen til du har en blød og ens masse.
    5. Rør stenbiderrogn ind i massen.
    6. Tag husblasen op og knug vandet ud af dem så godt du kan.
      Smelt den i en lille mængde kogende vand.
    7. Hæld den nu smeltede husblas roligt i blandingen mens du pisker det.
    8. Smag til med salt, peber og citronsaft.
    9. Stil mousse i køleskabet til den er fast nok at du kan tegne et mønster i den.
    10. Tag 1.5 dl. fløde og pisk til skum.
      Vend den i blandingen og stil derefter mousse tilbage i køleskabet i minimum 2 timer.
    11. Så er tunmousse klar til servering.

      Velbekomme!