Risotto med kylling
Risotto med kylling
Risotto med kylling
Risotto med kylling
    Personer Forberedelse
    4personer 20minutter
    Tilberedning
    25minutter
    Personer Forberedelse
    4personer 20minutter
    Tilberedning
    25minutter
    Ingredienser
    • 300-400gram Kylling i strimler
    • Krydderiblanding til taco
    • Olie
    • 1 Grofthakket rødløg
    • 1spsk. Friskrevet ingefær
    • 2fed Presset hvidløg
    • 1bundt Forårsløg i ringe
    • 1 Broccoli delt i buketter
    • 225gram Risotto-ris
    • dl. Hvidvin
    • 5dl. Kogende vand
    • spsk. Kylling- eller grøntsagsfond
    • 1-2spsk. Frossen eller friskhakket persille
    • 1spsk. Hakkede soltørrede tomater
    Instruktioner
    1. Vend kyllingestrimlerne godt i krydderiblandingen samt evt. salt og peber, og lad det stå og trænge ind i kødet i et kvarters tid i køleskabet.
    2. Varm olien op i en gryde, og brun kyllingestrimlerne deri. Tag kødet op og sæt det til side til senere.
    3. Olien fra kyllingen bliver i gryden, og rødløg, hvidløg, forårsløg og ingefær brunes i det.
    4. Tilsæt risotto-risen, og lad det simre med i et par minutter ved middel varme. Tilsæt hvidvinen og lad det småkoge med i omkring fem minutter.
    5. Hæld nu bouillonen og de soltørrede tomater over, hvorefter det hele småkoger i ca. 14 – 16 minutter.
    6. Når der er ca. 4 minutter tilbage af kogetiden, tilsættes kyllingestrimlerne og broccoli-buketterne.
    7. Herefter er retten færdig, og du kan røres den friske persille i. Så er din risotto med kylling helt klar til servering.