Hak løget fint og bland det grundigt i en skål med de andre ingredienser til din forlorne hare. Det er vigtigt, at kødet bliver helt finddelt og selve farsen får en dejagtig konsistens.
Det er det, der gør kødet saftigt og giver det smag.
Smør et ildfast fad med smør og drys det let med mel.
Form din fars til et franskbrødformet farsbrød midt i fadet
Læg skiver af bacon over farsbrødet, så de overlapper hinanden og dækker farsen helt. Fold dem godt ind under din forlorne hare ved at rulle en forsigtigt til først den ene og bagefter den anden side, mens du skubber baconenderne ind under.
Varm din ovn op til 225 grader og lad den forlorne hare stege i ca 10 minutter før du skruer ned på 190 grader og hælder din vand/fløde blanding ved, lad det stå i ovnen i yderligere 50 minutter.
Når der er ca tyve minutter igen skal du skrælle dine kartofler og sætte dem over i let saltet vand, så de er færdige samtidig med din forlorne hare.
Tag den ud af ovnen, når tiden er gået og lad den stå på en tallerken eller et fad, mens du sigter din fond fra det ildfaste fad op i en kasserolle.
Nu skal der laves sovs!
Kog forsigtigt din fond op, mens du blander fløde og lidt ribsgele i. Bland det godt.
Når det bobler let hælder du din Maizena blanding i og røre godt rundt, mens sovsen tykner.
Smag den til med salt, peber og kulør inden den er klar til servering sammen med de kogte kartofler og skiveskåren forloren hare.