kylling i karry
Kylling i karry
kylling i karry
Kylling i karry
    Personer Forberedelse
    8Personer 10min
    Tilberedning
    10min
    Personer Forberedelse
    8Personer 10min
    Tilberedning
    10min
    Ingredienser
    • 1000gram Kylling
    • 4spsk. Gul karry(IKKE mild karry)
    • 2 Løg
    • 3 Gulerødder
    • 1dåse Ananas i tern
    • 2 Kyllingebouillon terninger
    • 1/4liter Fløde
    • 50gram Smør
    • Parboiled ris
    Instruktioner
    1. Start med at koge dine ris. Husk at bruge Parboiled ris og følg anvisningen på posen. Løs risene så meget som muligt.
    2. Nu skal du brænde karryen af.
      Opvarm en pande uden olie og hæld karryen på, hold karryen i bevægelse så den ikke brænder på, det tager ca. 1-2 minutter.
    3. Smid kyllingen og smørret i og steg det hele i karryen.
    4. Når smørret er smeltet, kommer du løg og gulerødder i hvor du sauterer det hele sammen som tager ca. 2-3 minutter.
    5. Tilsæt det mængde vand så kyllingen lige er dækket.
    6. Smuldre buillon terningerne i.
    7. Tilsæt nu ananas terningerne, husk også selve saften fra dåsen, da den forøger smagen.

      Husk at røre i det hele så alt bliver godt fordelt.
    8. Bring blanding i kog og lad det simre i små 6-8 minutter.
    9. Tilsæt fløden, her har du også mulighed for at meljævne hvis du ønsker en tykkere sovs.